MAATREGELEN COVID-19

Welkom in onze winkel ! 

Onze woonwinkel is terug open en ons enthousiast team staat klaar voor u! We zijn blij u terug te verwelkomen in onze covid-19 veilige winkel. Naast de gekende covid-19 maatregelen hanteren we nog de volgende afspraken.

1. Winkelen met of zonder een afspraak?

Je mag met 2 personen winkelen zonder afspraak, minderjarige kinderen niet inbegrepen. Je mag natuurlijk ook een afspraak maken. Dat kan je telefonisch op het nummer 03/772 33 34 of per mail : info@meubelen-jonckheere.be, of bij het binnenkomen in onze winkel, ga onmiddellijk naar de infobalie en maak daar een afspraak, we doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.         

2. De nieuwe collectie 2022 is er !

De nieuwe collectie 2022 staat reeds klaar om bekeken en getest te worden! Ons enthousiast team staat klaar om je uitleg te geven zodat het naar jou behoefte kan worden aangepast. Er is nog meer mogelijk met de nieuwe modellen!!

3. Dringend meubelen nodig? 

We hebben heel veel meubelen in voorraad en bovendien is er ook een nieuwe collectie aan toonzaalmodellen in aanbieding. Kom vlug en profiteer ! En goed nieuws : sommige leveranciers kunnen toch snel leveren. Vraag het aan de verkoper.   

4. Je thuis snel oppimpen ?

We hebben 1001 decoratie-artikelen, sfeermakers, keukenaccessoires en kleinmeubelen in voorraad! Kiezen en zo meegenomen. Het kan niet gemakkelijker. 

5. Je kan je bezoek in onze winkel voorbereiden. 

Op onze website kan je je bezoek heel goed voorbereiden maar er staat nog zo veel meer in onze toonzaal! Kom vlug langs! We helpen je graag verder met wat uitleg.