Meubelen Dendermonde

Op zoek naar meubelen Dendermonde en omgeving?

Meubelen in Dendermonde vindt u op nog geen twintig minuten rijden bij Meubelen Jonckheere te Belsele. Als u op zoek bent naar meubelwinkels in Dendermonde en omstreken, dan is een bezoek aan Meubelen Jonckheere zeker de moeite. Wij hebben een grote keuze uit bekende en inspirerende interieurmerken en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Met onze toonzaal van maar liefst 14.000 m2 is het succes verzekerd voor uw zoektocht naar nieuwe meubels in Dendermonde. 

Op zoek naar een goede meubelwinkel in Dendermonde komt u al gauw bij Meubelen Jonckheere uit. Neem de N446 naar het noorden en stap al na 20 minuten binnen bij onze grote en gezellige meubelzaak. Onze missie is allereerst om u zich bij ons thuis te laten voelen. Dat doen wij met een toonzaal vol inspiratie, interessante shop-in-shops en volop speelgelegenheid voor de kinderen. 

De mooiste meubelwinkel in Dendermonde en omgeving

Op meubelgebied houden wij iedere dag de nieuwste trends in de gaten. Ook zijn wij altijd op zoek naar interessante nieuwe merken als aanvulling voor onze collecties. Of het nu om meubelen of om de mooiste woonaccessoires gaat: Meubelen Jonckheere heeft altijd iets van uw gading. Onze professionele medewerkers helpen u graag verder in onze winkel. Houdt u meer van het winkelen vanuit uw luie stoel, neem dan eens een kijkje in onze webwinkel.

Wij zijn er trots op om verfijnde interieurmerken als Natuzzi en Indera in onze showroom aan te kunnen bieden. Ook hebben wij een grote afdeling gereserveerd voor de kwaliteitsmatrassen van Tempur. Daarnaast houden wij ook duurzaamheid hoog in het vaandel met de groene meubelen van bijvoorbeeld Ethnicraft en Presotto Italia. Voor de kleinere portemonnee hebben wij ook budgetvriendelijke merken zoals het Belgische Meubar en het eveneens Belgische Vipack. Voor meubels in Dendermonde en de omliggende regio bent u dus welkom in onze winkel. 

Ontdek het aanbod van Meubelen Jonckheere

In onze webwinkel en toonzaal vindt u ook onze afdeling toonzaalmodellen. Daar ontdekt u meubels die in onze toonzalen hebben gestaan, afgeprijsd met scherpe kortingen. Ook als u op zoek bent naar outlet meubelen in Dendermonde en omgeving bent u bij ons dus aan het juiste adres. Houd onze webshop goed in de gaten, of kom af en toe eens langs in de winkel, want wij vullen onze outlet meubelen in Dendermonde regelmatig aan met leuke nieuwe modellen met korting. Wij heten u van harte welkom!