Interieurwinkel

Winkelen bij Interieurwinkel Meubelen Jonckheere

Er bestaan verschillende soorten interieurwinkels waar u doorgaans terecht kunt voor verscheidene meubels. Bij interieurwinkel Meubelen Jonckheere kunt u echter voor elke kamer in uw huis, voor elke woningstijl, maar ook voor een zakelijk kantoor (aan huis) de juiste meubels en accessoires vinden. Zowel in onze 14.000 m2 grote interieurzaak, als onze interieur webwinkel. We hebben verschillende kleine, of juist robuuste en landelijke, maar ook moderne meubels en accessoires in allerlei kleuren en soorten. Doordat onze meubels in de interieur winkel in kamers en groepen zijn opgesteld, kunt u bovendien een indruk krijgen van hoe de meubels en de accessoires uw kamer eruit kunnen laten zien en welke (kleur-) combinaties voor goed geheel zorgen. U kunt bijvoorbeeld gelijk zien welke vloerkleden en accessoires goed passen bij de meubels. Zeker handig wanneer u wel een beetje inspiratie kunt gebruiken.

Hoe vervoert u meubilair op de juiste manier?

Natuurlijk kunt u bij interieurwinkel Meubelen Jonckheere online winkelen in de interieur webshop. Maar brengt u ons een bezoek en heeft u die mooie bank liever vandaag dan morgen? Of gaat u binnenkort verhuizen? Vooral robuuste meubels zoals banken zijn dan lastig te vervoeren. Wij raden u in dit geval aan om bijvoorbeeld dekens, tape en wikkelfolie te gebruiken, zodat er geen vet, vuil, vocht in uw bank terecht komen en de bank geen beschadigingen oploopt. U dient overigens wel op te letten met wikkelfolie; deze kan niet direct op leer worden aangebracht omdat het kan plakken aan het leer. Zorg in dit geval dat u een laag tussen de wikkelfolie en het leer toebrengt. Vervolgens wikkelt u de deken eromheen en uw bank of stoel is klaar om vervoerd te worden. Tot slot is het ook handig dat u de afmetingen weet van de kamer waar u de nieuwe meubel(s) wilt plaatsen. Meet daarbij ook de openingen en deuren van de kamer wanneer u robuuste meubels zoals banken hierdoor wilt vervoeren.

Meer informatie over interieur shop Jonckheere

Interieurwinkel Meubelen Jonckheere biedt altijd de laatste trends op het gebied van wonen. Bekende merken die u terug vindt bij Meubelen Jonckheere zijn onder meer Natuzzi, Contur, Etnicraft, Joli, Vincent Sheppard, Indera en Riviera Maison. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid assortiment van tijdloze meubels, zoals eenvoudige tafeltjes en meubels. Onze collecties worden bovendien met regelmaat vernieuwd en aangevuld. Wilt u meer weten over onze producten? Breng een bezoek aan onze interieur winkel in het Waasland, of bekijk onze producten in onze online webshop!