Meubelwinkel

Klaar voor de lente met meubelwinkel Meubelen Jonckheere

Bordeauxrood is een prachtige kleur, maar natuurlijk meer geschikt voor de winter dan de lente en de zomer. Het wordt steeds mooier weer buiten en het wordt dan ook tijd voor een bezoek aan meubelwinkel Meubelen Jonckheere. Door kleine dingen in uw huis te veranderen zorgt u dat uw huis helemaal klaar is voor de lente, en u meteen een fris en sfeervol gevoel in uw huis creëert. Door bijvoorbeeld te wisselen van stof of van accessoires kunt u dan net uw woonkamer of uw slaapkamer dat beetje extra geven. Vervang wollen woontextiel zoals plaids en kussentjes met fijne stoffen zoals katoen en zijde. En kies voor lichte en vrolijkere tinten. Zorg voor meer lichtinval op bepaalde plekken en zet spiegels neer zodat er nog meer zonlicht in uw kamer kan worden gehaald. 

Woningtips bij beperkte of juist heel veel ruimte

Hebt u een kleine ruimte die u toch wilt omtoveren tot een knusse, goed ingerichte zithoek? De ene persoon heeft alle ruimte, de ander niet meer dan het verlengde van een keuken in huis. Hoe creëert u met beperkte ruimte toch een aparte zithoek met sfeer? Kies de juiste elementen in de meubel winkel van Meubelen Jonckheere. Creëer eenvoud en overzicht, gebruik muren en probeer niet te veel accessoires te gebruiken. Beschikt u juist over een erg grote ruimte? Dan hoeft u het natuurlijk niet klein te houden, maar is het vaak de uitdaging om een gezellige sfeer te creëren in huis. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door voor een aantal grote, robuuste meubels te kiezen in de meubelzaak en meer kleur te gebruiken. Een bank met een normale afmeting kan immers klein ogen in de ruimte. Maak bijvoorbeeld gebruik van de functionele leegte in uw kamer met een speelse hoekbank. Daarnaast kunt u in een grote kamer grote accessoires toevoegen, plaids en een aantal kussens, terwijl dit in een kleine kamer vaak juist te druk lijkt. 

Meer informatie over meubelwinkel Jonckheere 

Bij meubelwinkel Meubelen Jonckheere loopt u letterlijk door een wereld vol inspiratie. De toonzaal en meubel webshop van Meubelen Jonckheere is een van de meest grote meubelzaken van België, waar u werkelijk allerlei soorten meubilair en accessoires onder één dak zult vinden. We bieden daarbij telkens verschillende en ook de nieuwste trends op het gebied van leven; voor elke smaak, stijl en budget. In onze meubelwinkel van 14.000 m2 zult u alles vinden, van complete keukens, woonkamers en slaapkamers, tot werkkamers en kinderkamers. Daarnaast kunt u telkens uw kamers aankleden met mooie verlichting en accessoires om de sfeer compleet te maken.