Zetel Speranza C054 met longchair

Zetel Speranza C054 Natuzzi Editions in leder en longchair
Hoekzetel Speranza C054 van Natuzzi Editions in stof
Vanaf
3.040,00
Op bestelling
Meer productinformatie
Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
Koop in vertrouwen en met prijsgarantie.
U kan dit artikel terugvinden in onze toonzaal op de afdeling Eigentijds wonen.
Breedte in cm :
Hoogte in cm :
Hoogte hoofdsteun open :
Diepte in cm :
regelbaar :
Categorie :
Materiaal :

Zetel Speranza C054 Natuzzi Editions

Het salon Speranza van het merk Natuzzi Editions brengt je het absolute comfort. Deze zetel heeft verstelbare hoofdsteunen en verstelbare armleuningen. Dat is comfortabel en uitnodigend. Dit model staat op hoge poten. Hoge poten maken deze zetel modern en strak. Het is ook handig om onder te poetsen. De meeste robotstofzuiger kunnen er trouwens onder. Wil je een ander kleur? Deze sofa kan in leder en in stof. Bovendien zijn er veel mogelijkheden in afmetingen. Er zeker een combinatie die in jou woonkamer past.

Natuzzi heeft ervoor gekozen om zijn idee van harmonie ook in de wereld van interieurs te brengen, spelend tussen hedendaagse esthetiek en functionaliteit. Nieuwe vormen en kleuren bedenken, ze met een schets op papier en bevestigen ze vervolgens tot iets concreets: dit alles is het Natuzzi Design Center.

Natuzzi Editions in vervaardigd in Europa. Natuzzi is een Italiaanse salonfabrikant met zijn zetel in Napels. Natuzzi vervaardigt al sinds 1961 kwalitatieve zetels, hoekzetels en relaxen. Deze fabrikant is wereldvermaard voor zijn mooie vormgeving en design. Om uw interieur volledig af te werken kan u ook bijpassende Natuzzi salontafels, tapijten en salontafels kopen. In onze meubelwinkel te Belsele bij Sint-Niklaas kan je de zetel Speranza ontdekken en uitproberen. Met een ruime keuze in kleuren en materialen kan je zeker de gepaste uitvoering vinden voor jou interieur. In bijlage vindt u alle mogelijkheden tevens vindt u er een handige brochure met tips om jarenlang te kunnen genieten van uw Natuzzi Editions salon.

Prijsvoorbeeld voor een hoeksalon in stof 68 opstelling 018+489+073 zonder opties.

Meer van dit merk


Vanaf
650,00
Op bestelling



Vanaf
4.910,00
Op bestelling



Vanaf
2.230,00
Op bestelling

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen