Rugpijn tijdens het slapen

Rugpijn tijdens het slapen 

Geen rugpijn meer met een goed bed

Vermoedt u dat u een matras hebt dat niet voldoende bijdraagt aan uw nachtrust en de juiste ondersteuning biedt aan uw lichaam? Laat u verder helpen door Meubelen Jonckheere bij rugpijn, onvoldoende nachtrust, of simpelweg de behoefte aan een nieuwe design slaapkamer. Een matras of bed is misschien niet altijd de boosdoener wanneer het gaat om rugklachten, maar kan wel degelijk invloed hebben uw nachtrust en uw slaapcomfort. Hebt u eenmaal rugpijn, dan kan een slecht matras bijvoorbeeld de situatie verergeren, en hebt u een goed matras, dan kan dat uw rugklachten bijzonder verminderen of zelfs wegnemen. 

Hoe gaat u rugpijn tijdens slapen tegen?

Simpelweg kiezen voor een hard matras of juist een zacht matras is onvoldoende om uw rugpijn te bestrijden. Wanneer u een nieuw matras uitkiest om rugklachten tegen te gaan zijn er een aantal zaken van belang: comfort, ondersteuning, warmte isolatie en ook vocht doorlaatbaarheid zijn cruciaal voor uw slaapervaring en uw lichaam. Wanneer u kiest voor een ondersteunend matras met een hoge conformiteit, dan wordt de natuurlijke vorm van uw wervelkolom beter in stand gehouden en is de kans groter dat uw rugpijn tijdens het slapen zal verminderen. Zo is het bijvoorbeeld de bedoeling dat wanneer u op uw zij ligt, dat uw wervelkolom in een horizontale lijn komt te liggen, terwijl bij de rugligging de wervelkolom juist in natuurlijke s vorm hoort te liggen om het beste ondersteund te kunnen worden. Verder is een constante lichaamstemperatuur een belangrijk aspect van uw matras of uw bed. Een ongunstige warmteregulatie heeft een negatieve invloed op uw slaap. Het is echter wel zo dat de mate van warmte isolatie gedeeltelijk een kwestie van voorkeur is, en dit voor iedereen anders kan zijn. De één heeft het nu liever eenmaal wat warmer of wat koeler dan de ander. Een bed gaat bovendien langer mee wanneer deze beter ventileert en vocht door laat.

Producten en service bij Meubelen Jonckheere

Hebt u last van lage of hoge rugpijn bij slapen, die u (passief) wilt bestrijden? Laat het Meubelen Jonckheere weten; wij adviseren u graag op het gebied van onze producten, zodat u de keuze kunt maken die het beste bij u past. Wij helpen ook u graag verder op het gebied van stijladvies, of bijpassende producten en accessoires, zoals kussens, beddengoed en dekbedden. Hebt u beperkte ruimte, of wilt u misschien ook slaapcomfort bieden aan uw bezoek, zonder dat u eigenlijk ruimte heeft voor een logeerbed? Neem dan ook eens een kijkje tussen de slaapbanken of bedkasten van meubelen Jonckheere. Wij bieden graag de oplossing voor elk budget, elke smaak en elke behoefte!