Bijzettafels

172 producten
172 producten
Filter

Een bijzettafel: zowel decoratief als functioneel

Wanneer je een bijzettafel wil kopen, gaat je aandacht waarschijnlijk eerst uit naar de functionaliteit: je wilt er een kopje koffie op kwijt kunnen, een goed glas bier of wijn, en/of een snack tijdens een spannende film. Maar soms heb je gewoonweg niet genoeg ruimte voor een grote salontafel , of is de ruimte voor je salon niet geschikt. Dan kun je beter kiezen voor een bijzettafel, of een paar kleinere modellen naast de zetel . Zo geniet je toch van het comfort van een salontafel, maar in een compactere vorm.

Vergeet echter niet om de bijzettafel aan te kleden met leuke decoratieve accessoires  zoals een beeldje, een fris groen plantje, een vaas met bloemen, een schaal of andere woondecoratie. Maak er iets persoonlijks van.

Bijzettafels: efficiënt en flexibel

Het grote voordeel van een bijzettafel is dat je ze gemakkelijk kunt wegzetten als je ze niet nodig hebt. Zelfs als je meerdere bijzettafels neerzet, kun je er nog steeds alle kanten mee op. Wij bieden een breed scala aan kleine tot grotere tafels in verschillende stijlen, materialen en vormen. Er zit zeker iets bij dat past bij je interieur.
Je kunt zelfs kiezen voor een bijzettafel met opbergruimte, wat bijdraagt aan een optimale benutting van je interieur. Of misschien wil je een tafel die kan dienen als serveerwagen, met verschillende verdiepingen en voorzien van wieltjes, nog gemakkelijker te verplaatsen afhankelijk van de gelegenheid.
Of misschien zoek je een bijzettafel die als bureautafel  kan dienen om een laptop op te plaatsen, een boek te lezen, een echt designstuk, of toch liever een eenvoudiger licht of robuust model, rond, vierkant, rechthoekig, laag of hoger. Het is allemaal mogelijk. Kom zeker eens langs in onze woonwinkel in Belsele nabij Sint-Niklaas of snuister gerust eens op je gemak rond in onze webshop!
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Vorm
Soorten
Verlengbaar
kleuruitvoering
Kleur
Keuze
Maatwerk
Spiegel
Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen