Skip Navigation LinksHome / Zitmeubelen / Poef / 'Vetsak' zitzak in Flokati - Large

'Vetsak' zitzak in Flokati - Large

€ 549,90
Op bestelling in onze toonzaal
Op bestelling in onze toonzaal
U kan dit artikel terugvinden op de afdeling
"Eigentijds wonen". KLIK HIER
  • Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
  • Koop in vertrouwen en met prijsgarantie
Omschrijving

Met trots presenteren wij het hoogtepunt van onze collectie, de revolutionaire Vetsak zitzak large. Gegarandeerd verrassend comfort met zijn speciale vulling. Je vraagt je af of je ooit zo comfortabel hebt gezeten. Vetsak gebruikt een unieke foamvulling die stabiliteit en comfort biedt dat alles overtreft.

Dit innovatieve ontwerp van Ryan Buda laat een andere manier van leven zien. De hoes is afneembaar en uitwasbaar in de wasmachine en tot 30.000 wasbeurten gegarandeerd.

Dit verzekerd de garantie tot 5 jaar. Een hedendaagse collectie van flokati stoffen die superzacht voelen en aansluiten bij de uitstraling van je woonomgeving.

Design by Ryan Buda in Cape Town

Hybrid-Memory-Foam
Ongeëvenaarde kwaliteitsnormen, gecombineerd met jarenlange ervaring, biedt ons de unieke kans om te realiseren wat voor velen onmogelijk is: het optimale zitcomfort. Met onze gloednieuwe, revolutionaire ‘Hybrid Memory Foam-vulling, heeft Vetsak een volgende generatie duurzame zitzakken gecreëerd. Zachter, fijner en met meer ondersteuning dan ooit te voren. Geen ritselende korrels, geen volumeverlies en geen geklonterde vulling. Het nieuwe, verbeterde Hybrid Foam past zich flexibel aan elk lichaam aan en geeft zo een nieuwe, ongehoorde dimensie in zitcomfort.

Het geheim zit in de mengverhouding van hoge kwaliteit schuimvlokken in verschillende diktes. Deze samenstelling is voortdurend geoptimaliseerd met uitvoerige testmethoden. Het resultaat: een perfect gebalanceerde verhouding, met een zeer opmerkelijke verbetering in comfort. Wij van Vetsak stellen hoge eisen aan de vulling. Onze standaarden zijn hoog en wij werken constant aan het verbeteren van jouw zitervaring.

U kan deze zitzak, large verkrijgen in 11 kleuren/stoffen. Deze zijn steeds op bestelling.

De zitzak zoals op de foto en zoals in de toonzaal heeft een uitvoering in 'Flokati', kleur grey.

Levertijd: 2 - 4 werkweken

Specificaties
Diameter 1400 mm
Garantie 2 jaar garantie
Gewicht 30 kg
Kleur Grijs, Wit
Materiaal Stof
Oorsprong Kaapstad, Afrika
Stijl Design, Modern
Heeft u een vraag?
Bel +32(0)3 772 33 34 tijdens de openingsuren.
Of stuur ons een mail info@meubelen-jonckheere.be