Tv-kast Scala Spectral

Sfeerfoto Tv-kast Scala glas salbei poot Bridge Spectral
Geluidsinstallatie Tv-kast Scala glas salbei poot Bridge Spectral
Tv-kast Scala glas salbei poot Bridge Spectral
Front Tv-kast Scala glas salbei poot Bridge Spectral
Open Tv-kast Scala glas salbei poot Bridge Spectral
Vanaf
3.902,00
Op bestelling in onze toonzaal.
Meer productinformatie
Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
Koop in vertrouwen en met prijsgarantie.
U kan dit artikel terugvinden in onze toonzaal op de afdeling Modern & design wonen.
Breedte in cm :
Hoogte in cm :
Diepte in cm :
Type kast :
Materiaalkeuze :
kleuruitvoering :

Vrij combineren met modules of op maat

De kunst van het combineren. Vrijheid is iets waardevols. Ook bij het ontwerpen van uw eigen interieur. Scala geeft u deze vrijheid door de modulaire modules of aanpassingen op maat die zorgen voor eindeloze combinatiemogelijkheden. Voor een perfecte aanvulling kan u combineer met de bijhorende hangkasten. Leuk om naar te kijken en gemakkelijk om samen te stellen.

Scala in detail

- De kleur maakt een meubel persoonlijk. Naast de basiskleuren heeft u keuze uit 2000 verschillende kleuren. De glasoppervlakken zijn extreem krasvast en laten zich gemakkelijk schoonmaken. Naast glanzend glossy glas zijn de glasoppervlakken ook mat gesatineerd verkrijgbaar.
- Details zijn belangrijk. Daarom wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige scharnieren en klep gasveren. De fronten laten zich op deze manier nog vele jaren zacht en geruisloos openen en sluiten.
- Staat goed, hangt goed of rolt goed. Zwevend aan de muur, met slanke pootjes of op wielen. Scala opent talloze mogelijkheden bij het samenstellen van uw meubel.
- Zowel de kleppen als de laden van Scala elementen beschikken over een elegante greep in aluminium of in de gewenst kleur. Zo ontstaan er geen vingerafdrukken op een hoogglans glasfront.
- Aan de draaibare tv-beugel kunt u nagenoeg alle populaire tv's bevestigen. De kabels lopen onzichtbaar door de buis. Zo kunt u zitten waar u wil en draait de tv gewoon mee om u optimaal te laten genieten van een film of serie.
- Scala is er ook met een elegante roomdivider achterwand. Zo kunt u het meubel gemakkelijk in alle ruimtes positioneren en ziet de achterkant er altijd stijlvol uit.

Met of zonder geluidsinstallatie

Met de Scala modellijn van Spectral heeft u keuze om een geluidsinstallatie toe te voegen dat perfect passend is in uw meubel. Veilig opgeborgen achter het akoestische stoffront; luid en duidelijk, maar toch onzichtbaar. Kom zeker eens langs in onze toonzaal om alles te ontdekken.

Opgegeven prijs is voor de staande tv-kast Scala (opstelling zoals foto) op poot Bridge incl. tv-paal zonder verdere opties.

Meer van dit merk


Vanaf
3.982,00
Op bestelling in onze toonzaal.



Vanaf
3.050,00
Op bestelling in onze toonzaal.



Vanaf
3.048,00
Op bestelling in onze toonzaal.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen