Hangdressoir Barras

Barras dressoir saunaco
Prijs op aanvraag
Op bestelling in onze toonzaal.
Meer productinformatie
Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
Koop in vertrouwen en met prijsgarantie.
U kan dit artikel terugvinden in onze toonzaal op de afdeling Eigentijds wonen.
Merk:
Documenten:


Saunaco  is een Belgische meubelontwerper die bekend staat om zijn architecturale meubelstukken met een nadruk op kleur en materiaal. De meubels worden afgewerkt in poederlak, hout of een combinatie van beide. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals hangend op een verdoken plint of op poten, met vlakke of uitgefreesde zijkanten en deuren.
De ontwerpen van Saunaco zijn vaak strak en minimalistisch, maar met een speelse toets door het gebruik van opvallende kleuren en materialen. Meubels geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs die weten een statement te maken in elke ruimte.
Met oog voor detail en vakmanschap creëert Saunaco Barras meubelen die zowel functioneel als esthetisch zijn. Zijn ontwerpen zijn tijdloos en duurzaam, waardoor ze een investering zijn voor de lange termijn. Saunaco Barras brengt vernieuwing in de wereld van Belgisch meubeldesign en weet met zijn unieke stijl en creativiteit een eigen plekje te veroveren in de branche.
Met audiomeubelen kunnen soundbars op een elegante manier worden geïntegreerd in het interieur. Door bijvoorbeeld een draaibare tv-paal toe te voegen kan u alle kabels perfect wegwerken.
Het integreren van soundbars in meubels zorgt niet alleen voor een strakke en opgeruimde uitstraling, maar biedt ook functionele voordelen. Door de soundbar te integreren in het meubelstuk, wordt het geluid optimaal verspreid en geniet je van een meeslepende audiobeleving.
Daarnaast kunnen deze audiomeubelen worden aangepast aan de persoonlijke wensen en behoeften van de gebruiker. Met verschillende afmetingen, materialen en afwerkingen is er voor elk interieur en elke smaak een passend audiomeubel te vinden. Deze innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat moderne technologieën naadloos worden geïntegreerd in het interieur, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van de ruimte.

Montreal - HB3.M hoge dressoir.jpg


Vanaf
€ 2070,00
1659,00
Op bestelling in onze toonzaal.

Meer van dit merk


Vanaf
4.370,00
Op bestelling in onze toonzaal.



Vanaf
2.858,00
Op bestelling in onze toonzaal.



Vanaf
8.876,00
Op bestelling in onze toonzaal.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen