Tafel Blossom verlengbaar fineer mosaïc 115x140/180cm - T0301

BLOSSOM-T0301__07.jpg
BLOSSOM-T0301__05.jpg
BLOSSOM__31.jpg
BLOSSOM__10.jpg
Vanaf
3.499,00
Op bestelling in onze toonzaal.
Meer productinformatie
Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
Koop in vertrouwen en met prijsgarantie.
U kan dit artikel terugvinden in onze toonzaal op de afdeling Eigentijds wonen.
Merk:
kleuruitvoering :
Breedte in cm :
Hoogte in cm :
Lengte in cm :
Type poot :
Soorten :
Materiaal tafel :
Verlengbaar :
Lengte geopend :
Aantal personen :

Tafel Blossom verlengbaar fineer mosaïc 115x140/180cm - T0301

Deze Blossom tafel is een echte eyecatcher met zijn ronde vormen. Deze verlengbare eettafel van 115x140/180cm is vervaardigd uit fineer hout. Deze heeft 1 verlengblad van 40cm. Het blad bestaat uit 30mm MDF basis met afgeschuinde kant en topfineer van 0,9mm in echt hout. De verticale rand van het blad is ook voorzien van echt houten fineer. Deze is verkrijgbaar in de houtsoorten en kleuren eiken (E) of notelaar (N11 en N12). Rustiek eiken is optioneel verkrijgbaar met open of gesloten knoesten. Het onderstel is centraal geplaatst en bestaat uit 2 delen met een topfineer van echt hout in eiken (E) of notelaar (N).

De prijs die hier wordt weergegeven is voor een verlengbare Blossom tafel, in mosaïc fineer eik 115x140/180cm afgewerkt in gewone eiken.


SIZE DOES MATTER

Deze tafel is allesbehalve een statisch meubelstuk. We verzamelen ons eromheen om te eten, ons huiswerk te maken, te proosten op het weekend of een praatje te maken. BLOSSOM is levend. Het groeit op je eigen sociale ritme. In zijn normale gedaante tijdens de week, kan het worden gebreid met één of twee verlengbladen van 40cm of 60cm.


DUURZAAMHEID TROEF

Op zoek naar de perfecte tafel die uw ruimte transformeert met elegantie? Het massief houten blad zorgt voor een stijlvolle look en een duurzame toevoeging aan je interieur. Het kwaliteitshout is bovendien afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen. Het resultaat is een stevige tafel die jarenlang meegaat.

VRIENDELIJK ONTWERP

Een ronde tafel onderbreekt rechte lijnen in een interieur, waardoor een eethoek meteen een vriendelijker. Kindvriendelijk ook, want
je kunt scherpe hoeken waar ze kunnen stoten!

IMPERFECTIE MAAKT PERFECT

Deze BLOSSOM-variant met mozaïekafwerking is een organische ode aan de asymmetrie van de natuur. De bovenste fineerlaag van echt hout versmelt als een puzzel. Net als het heerlijke gezelschap rond je tafel.

GESPLETEN PERSOONLIJKHEID

Het tafelblad rust op een centrale basis die de natuurlijke schoonheid van een vers gespleten boomstam. De splitsing creëert een uniek breekpunt punt tussen de twee organisch gevormde delen die bijna op miraculeuze wijze om een verlengblad tussen te plaatsen.

Meer van dit merk


Vanaf
235,00
Op bestelling in onze toonzaal.



Vanaf
239,00
Op bestelling in onze toonzaal.



Vanaf
272,00
Op bestelling in onze toonzaal.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen