Meubelen Mechelen

Vind de plek met de leukste meubelen van Mechelen en omstreken

Voor uw interieur bent u in de buurt van Mechelen op zoek naar leuke meubeltjes en bijpassende accessoires. U wilt binnenstappen in een meubelwinkel bij Mechelen waar u ook degelijk en professioneel interieuradvies krijgt zodat wat u koopt, qua maten en qua stijl perfect in uw huis en bij uw smaak past. 

Die relaxzetel die mooi dat lege hoekje in uw living opvult, die kast die perfect op de overloop past of dat kinderbed dat gemaakt is op de groei? U vindt het allemaal in de winkel en op de webshop van Meubelen Jonckheere in Belsele. Drie kwartiertjes rijden via de N16 en u staat in onze winkel waar onze woonadviseurs u met de glimlach wegwijs maken in ons aanbod. Ze helpen u om een modulaire woonwand of tv-meubel aan te passen aan uw living, geven u raad bij het kiezen van een goede matras en weten perfect welk accessoire uw interieur helemaal af maakt. 

Interieurwinkel bij Mechelen? Stap binnen bij Meubelen Jonckheere

Bedden, zetels of maatkasten: in Mechelen en omgeving is er voor design meubelen en andere interieurstijlen één adres. Meubelzaak Jonckheere bij Mechelen is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde als het gaat om kwaliteitsmeubelen aan betaalbare prijzen. U kunt in onze 14.000 m2 ruime toonzaal kennismaken met verschillende interieurs. En als u toe bent aan een versnapering, springt u gewoon even binnen in onze gezellige brasserie. Voor de kinderen is er in onze winkel een super plezante speelhoek.

In de boetiek in onze meubelwinkel vindt u budgetvriendelijke merken zoals Koziol, Axes, Childeren, Wofi, Zack, Desigual en nog veel meer. Ideaal om een kinderkamer bijvoorbeeld tof in te richten. U doet er vast en zeker inspiratie op om uw interieur te pimpen of een leuk cadeau voor iemand te kopen. Alle accessoires staat trouwens ook op onze webshop.

Vindt u het belangrijk dat uw meubels ecologisch verantwoord zijn, dan raden wij u de duurzame, tijdloze collecties aan van Ethnicraft of de moderne houten meubelen van Presotto Italia.

Surf naar Meubelen Jonckheere

Alles wat in onze winkel staat, vindt u ook in onze webshop. Dat is handig om onze collecties op voorhand al eens te bekijken als u een bezoekje aan onze showroom plant, of om gewoon meteen online te kopen zonder dat u de deur uit hoeft. Ook onze toonzaalmodellen met mooie kortingen staan in onze webwinkel.