Bedkasten

14 producten
14 producten
Filter


Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
1.599,00
Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
3.434,00
Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
3.355,00
Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
4.923,00
Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.

Bedkast: multifunctionele ruimtewinner

Wilt u graag gasten kunnen laten overnachten maar heeft u in uw woning geen ruimte voor een aparte logeerkamer? Wat dacht u van een bedkast? Kast en bed tegelijk! Een kastbed is een echte ruimtewinner, waarvoor u in uw studeerkamer, studio of hobbyruimte altijd wel een plaatsje vindt. Omdat het opklapbed tegen de muur staat, kan u de ruimte overdag optimaal gebruiken en heeft u ’s nachts de bed kast in een wip getransformeerd tot een comfortabel bed voor uw gasten! Voor een ruime keuze in bedkasten bent u steeds welkom bij Meubelen Jonckheere in Belsele. We hebben tal van kastbedden in onze showroom staan, die we graag voor u demonstreren. Voor een impressie van ons aanbod kan u ook al eens naar onze website surfen.

Opklapbed, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten

Opklapbare bedden zijn er in verschillende maten. Van een opklapbed 1 persoons of een opklapbed 2 persoons tot zelfs een stapelbed in een kast. Afhankelijk van de ruimte waar u het klapbed in kast wilt plaatsen, kan u kiezen voor een horizontaal of verticaal opklapbed. Voor een opklapbed verticaal heeft u een hogere kast nodig dan voor een horizontaal uitklapbaar bed. Dit laatste type inklapbaar bed, waarbij u parallel aan de muur slaapt, is dan ook bijzonder geschikt voor op een kamer onder het dak. Bij een verticaal bedkast systeem moet u er ook rekening mee houden dat het bed helemaal uitklapt in de kamer, loodrecht tegen de muur en hierdoor meer plaats in beslag neemt in de kamer. 

Doorgaans heeft u een grotere keuze in breedtes bij verticaal uitklappende bedkasten. Een bedkast 2 persoons kan veelal standaard besteld worden in de maten 140 of 160 op 200. Een opklapbed 140 x 200 is één van de meest populaire formaten. Een kast bed van 90 op 200 is ideaal voor 1 persoon.

Waar op letten bij de aankoop van een opklapbaar bed in kast? 

Er zijn kastbedden te koop in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Of u bedkasten goedkoop kan kopen hangt af van de kwaliteit en de uitvoering. Heel belangrijk is dat u ervoor zorgt dat het bed in kast systeem van zeer goede kwaliteit is, zodat de bed kast combinatie ook bij langdurig en intensief gebruik soepel blijft lopen. Hoe vaak u het opklapbaar bed wilt gebruiken, is zelf ook een belangrijk aandachtspunt wanneer u een bedkast te koop zoekt. De betere bedkasten die voor dagelijks gebruik geschikt zijn, zijn bij voorkeur voorzien van een goede verende lattenbodem en een hoogwaardige matras. U kan een bedkast kopen met een keuze in matrassen tot wel 22 cm dikte.

Een opklapbed in kast heeft uiteraard consequenties voor de uitstraling van uw ruimte. Net zoals bij elk ander meubel, wilt u natuurlijk graag dat de looks overeenkomen met wat u graag ziet. Ook de gewenste uitvoering van uw klapbed is weer bepalend voor de prijs. Bij Meubelen Jonckheere heeft u een ruime keuze in materialen en kleuren van de kast, waarin het bed is weggewerkt. U kan ook nog voor een opklapbed met ombouw kiezen, zodat u heel wat extra opbergruimte in een bijpassende kastenwand kan hebben. Sommige leveranciers kunnen ook een bedkast maken met een geïntegreerd tafel of bureau; ideaal bijvoorbeeld om de ruimte in een studentenflat of kinderkamer optimaal te benutten.

Een andere oplossing is een zetelbed of plooibed

Een andere plaatsbesparende manier om logées een plek te kunnen bieden, is met vouwbedden of zetelbedden. Dit type logeerbed kan getransformeerd worden tot een zetel en wordt daarom vaak ook ‘slaapbank’ genoemd, als is dat niet helemaal hetzelfde. Een vouwbed kan u letterlijk opvouwen tot een zitmeubel. En een zetelbed klap je open en vouw je er een bed uit. Nu heb je al zetelbedden die je kan uitbreiden tot een echt hoekzetel of een zetel met longchair. Bent u op zoek naar een 2 persoons vouwbed? Ook dat kan u in ons uitgebreide aanbod vinden!

Je wint extra ruimte in je studio of hobbyruimte met een opklapbed

 We helpen je graag mee in je zoektocht naar extra ruimte. Je studio kan overdag een aangename leefruimte zijn, maar dat bed staat dan in de weg. Of in je hobbyruimte heb je graag de nodige bewegingsruimte en toch kan je er ook een logeerkamer van maken. Het bed staat zo klaar. Hou zeker rekening met volgende tips. Breng de afmetingen van uw kamer mee. Wij berekenen of je bedkast er kan staan en of ze wel kan functioneren. Deze opklapbedden bestaan in verschillende stijlen en kleuren. Kom ons assortiment bekijken en vraag de mogelijkheden aan onze intieuradviseur. Onze opklapbedden zijn in België geproduceerd bij de fabrikant Boone. De kasten van Boone zijn zeer degelijk en doordacht. Meubelen Jonckheere is al tientallen jaren gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van bedkasten en allerhande oplossingen voor multifunctionele ruimten. Komen zeker een kijkje nemen in onze meubelwinkel. 

Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Kleur
Vorm
Keuze
Maat
Draaibare zitting
Maatwerk
kleuruitvoering
Spiegel
Soorten
Verlengbaar
Filter
Ligoppervlakte
Type matras
Anti allergie
Kleur armatuur
Aantal lichtpunten
Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen