Plaids

38 producten
38 producten
Filter

Een plaid of quilt als warm knuffelding 

Een plaid tijdens de koude winterdagen is oh zo gezellig, maar ook op een kille lentedag of een frisse zomeravond kan die van pas komen. Kies je voor een leuke kleur, dan is die plaid niet alleen praktisch maar krijgt je interieur er een tof kleurig accent bij. Er zijn er in verschillende afmetingen, kleuren en stoffen. Stoffen die ongelooflijk aangenaam zacht aanvoelen bovendien, veelal ook gemaakt uit antiallergisch materiaal. Pimp je bankstel met een mooie plaid. Je kan je interieur gemakkelijk veranderen elk seizoen door een leuke plaid. Een plaid beschermt bovendien je zetel.

Een plaid en sprei is flexibel

Een plaid kan vele doeleinden hebben: niet alleen als cosy warmhouder in de zetel, tijdens het lezen van een boek of televisiekijken, maar kunnen (tussendoor) ook lekker nonchalant over de armleuning gehangen worden, evt. ook om op je bed te leggen dan noemen ze de plaid ook wel sprei, als decoratief element of gewoon als extra warmhouder op het bed of elders in huis. Plaids zijn makkelijk te vervangen of te verplaatsen uiteraard.
Online vindt u alvast een grote greep uit ons aanbod, maar kom zeker eens langs in onze meubelwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele bij Sint-Niklaas tussen Gent en Antwerpen.

Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Kleur
Keuze
Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen