Matrassen

46 producten
46 producten
Filter


Op bestelling in onze toonzaalVanaf
1.199,00
Op bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalVanaf
299,00
Op bestelling in onze toonzaalVanaf
799,00
Op bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalVanaf
599,00
Op bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalVanaf
265,00
Op bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaalOp bestelling in onze toonzaal

Een goede matras kopen: een persoonlijk verhaal

Een goede nachtrust is onmogelijk zonder een degelijke matras. Zowel jong en oud hebben nood aan kwalitatieve rugondersteuning tijdens het slapen. Hou daar zeker rekening mee als je van plan bent een nieuwe matras te kopen. Het prijskaartje mag dan wel belangrijk zijn, je rug en gezondheid zijn dat evenzeer. 

Een goede matras, wat is dat?

De juiste matras uitzoeken is een persoonlijk verhaal. Er bestaat niet zoiets als één perfect type matras. Dat is grotendeels afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Slaap je alleen of met twee? Ben je groot of eerder klein? Deze factoren zijn van belang voor het bepalen van de juiste afmeting. Bij ons vind je zowel een- als tweepersoonsmatrassen terug van verschillende formaten. Zowel jij als je kleine spruit kunnen dus bij ons terecht! 

Naast de afmeting speelt het materiaal van de matras ook een rol. Zo heb je matrassen uit latex en traagschuim, die de warmte goed vasthouden. Ideaal voor de koukleumen onder ons. Andere matrassen zijn dan weer gemaakt uit koudschuim of bevatten veringen. Die types matrassen staan bekend om hun goede ventilering. En zo zijn er nog wel meer varianten. 

Voor je aan je zoektocht begint, som je dus best al even op wat jij zoekt in een matras. Op die manier ga je doelgerichter aan de slag. Zoek je een matras voor op een lattenbodem of voor op een boxspring? Als je dan bijvoorbeeld langskomt in onze showroom, leg je simpelweg je eisen voor aan een van onze beddenexperts. Met plezier tonen ze jou welke opties we in de aanbieding hebben!

Opgelet: alhoewel het kiezen van de juiste matras voor iedereen anders is, zijn er wel een aantal vereisten die altijd gelden. Zo moet je matras het gewicht van je lichaam op iedere plek gelijk ondersteunen. Daardoor mag je matras dus nooit té zacht zijn, hoe verleidelijk dat soms ook is. Anderzijds mag ze ook niet extreem hard zijn, want dat zou betekenen dat de matras de natuurlijke kromming van je wervelkolom niet respecteert. 

Test matrassen uit in onze showroom

De juiste matras kiezen is soms een uitdaging. Laat je niet afschrikken door ons grote aanbod. Door op voorhand een aantal vereisten te bedenken, vallen er automatisch al heel wat opties weg. 

Kom zeker eens langs in de showroom om de matrassen uit te proberen. Op papier lijk je misschien de perfecte match gevonden te hebben, in de realiteit kan het alsnog anders zijn. Maak in ieder geval geen overhaaste beslissingen. Je spendeert ten slotte heel wat tijd in bed. Met onze meer dan 65 jaar ervaring in slaapkomfort bieden we in onze toonzaal verschillende betrouwbare merken aan zoals de Belgische merken Nox, Velda, Recor bedding en Dormo en eveneens ook het Deense merk Tempur en het Zwitsers merk Swissflex. Met al deze merken werken we al zeer lang samen en weten we uit ervaring dat we je kunnen helpen in de keuze van een goede matras, lattenbodem of boxspring.

Je keuze gemaakt? Perfect. Bestel online of in de winkel en in geen tijd wordt jouw matras aan huis geleverd.


Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Ligoppervlakte
Type matras
Anti allergie
Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen