Matrassen

50 producten
50 producten
Filter


Vanaf
1.395,00
Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
1.295,00
Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
995,00
Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
795,00
Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
1.199,00
Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
319,00
Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
845,00
Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
625,00
Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
265,00
Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.

Viscotop van Nox


€ 745,00
369,00
Op = op

Een comfortabele matras kiezen: een persoonlijk verhaal

Een goede nachtrust is essentieel en onmogelijk zonder een degelijke matras. Zowel jong als oud hebben behoefte aan kwalitatieve rugondersteuning tijdens het slapen. Bij de aanschaf van een nieuw matras is het belangrijk om naast het prijskaartje ook rekening te houden met de gezondheid van je rug.

Wat maakt een matras goed?

Het selecteren van het juiste matras is een persoonlijke aangelegenheid. Er bestaat niet zoiets als één perfect type matras, elk lichaam is anders en zo zijn er onderscheiden individuele voorkeuren. 
Slaap je alleen of deel je het bed met iemand anders? Ben je lang of eerder klein? Deze factoren zijn van belang bij het bepalen van de juiste afmeting. In ons assortiment vind je zowel eenpersoons- als tweepersoonsmatrassen in verschillende formaten, zodat zowel jij als je kleintjes bij ons terecht kunnen!
Naast de afmetingen speelt het materiaal van de matras ook een cruciale rol. Zo zijn er matrassen van latex en traagschuim die warmte goed vasthouden, ideaal voor degenen die het snel koud hebben. Daarachter zijn er matrassen van koudschuim of met veren, bekend om hun uitstekende ventilatie. En dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele varianten.
Voordat je op zoek gaat, is het handig om te bedenken wat je precies zoekt in een matras. Zo kun je gerichter te werk gaan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een matras voor op een lattenbodem of zoek je iets voor op een boxspring? In onze showroom kun je je noden voorleggen aan een van onze deskundige adviseurs. Zij laten je graag zien welke opties we beschikbaar hebben!
Let op: Hoewel de keuze van de juiste matras voor iedereen verschillend is, zijn er enkele algemene vereisten die altijd van toepassing zijn. Zo moet je matras het gewicht van je lichaam op iedere plek gelijk ondersteunen. Daardoor mag je matras dus nooit té zacht zijn, hoe verleidelijk dat soms ook is. Anderzijds mag ze ook niet extreem hard zijn, want dat zou betekenen dat de matras de natuurlijke kromming van je wervelkolom niet respecteert. 

Testmatrassen in onze showroom

Het kiezen van het juiste matras kan een uitdaging zijn. Laat je niet ontmoedigen door het uitgebreide aanbod. Door vooraf enkele vereisten in gedachten te houden, kun je automatisch al veel opties uitsluiten.
Breng zeker een bezoek aan onze showroom om de matrassen uit te proberen. Wat op papier perfect lijkt, kan in de praktijk anders uitvallen. Maak geen overhaaste beslissing, want je brengt veel tijd door in bed. Met meer dan 60 jaar ervaring in slaapcomfort bieden we in onze showroom verschillende betrouwbare merken aan, waaronder Belgische merken zoals Nox, Recor Bedding en Dormo, naast het Deense merk Tempur en het Zwitserse merk Swissflex. Dankzij onze langdurige samenwerking met deze merken weten we uit ervaring dat we kunnen helpen bij de keuze van een goede matras, lattenbodem of boxspring.
Heb je je keuze gemaakt? Geweldig! Bestel online of kom langs in de winkel, en binnen de kortste keren wordt jouw matras bij je thuis geleverd.
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Ligoppervlakte
Type matras
Anti allergie
Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen