Lattenbodems

10 producten
10 producten
Filter


Vanaf
165,00
Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
325,00
Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
525,00
Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
425,00
Op bestelling in onze toonzaal.

Lattenbodems: Essentieel voor een comfortabele nachtrust

Hoewel het verleidelijk is om vooral aandacht te besteden aan het bed zelf, vormt de bedbodem eigenlijk de basis voor jouw slaapcomfort. Voor een optimale slaapervaring is het raadzaam te kiezen voor een hoogwaardige lattenbodem of een boxspring. Een lattenbodem bestaat uit diverse latten en is verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat je de beste keuze kunt maken op basis van jouw specifieke behoeften. Hoe bepaal je welke lattenbodem het meest geschikt is voor jou? Bij Meubelen Jonckheere kun je alle soorten lattenbodems zelf uitproberen, en we staan paraat om je te assisteren bij het maken van je keuze. We bieden tevens advies over welk type matras het meest geschikt is voor de door jou gekozen lattenbodem. En als je op zoek bent naar een aantrekkelijke aanbieding, zul je zeker geïnteresseerd zijn in onze promotieset van een lattenbodem met matras.

Wat zijn de voordelen van een lattenbodem?

Lattenbodems genieten populariteit om diverse redenen. Ze zijn opmerkelijk eenvoudig in onderhoud, trekken geen stof of vuil aan en laten zich moeiteloos schoonmaken. Bovendien zorgen ze voor een uitstekende ventilatie, wat het comfort van je nachtrust bevordert. Daarnaast staan lattenbodems bekend om hun duurzaamheid. Hoe beter en flexibeler de lattenbodem, des te langer gaat deze mee.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een lattenbodem?

Lattenbodems van gerenommeerde merken zoals NOX of Swissflex bieden een stabiele en gezonde ondersteuning voor het lichaam. De kwaliteit van de lattenbodem speelt hierbij echter een cruciale rol. Goedkopere lattenbodems hebben vaak minder latten die verder uit elkaar staan. Voor een werkelijk comfortabele slaapervaring wordt een lattenbodem met minstens 28 latten aanbevolen, omdat goedkopere varianten soms slechts 13 of 15 latten hebben. Nog beter is een lattenbodem met 42 latten. Hoewel dit type vaak wordt aanbevolen bij zwaardere belasting, is het eigenlijk aangenaam voor iedereen. Naast een verbeterde gewichtsverdeling kan een dergelijke lattenbodem je lichaam optimaal ondersteunen. Sommige lattenbodems hebben verstelbare latten, waardoor je zelf de mate van ondersteuning bij je schouders en heupen kunt regelen. De meeste lattenbodems beschikken over een middenzone met verstelbare latten, zodat je de stevigheid of zachtheid van de bodem naar wens kunt aanpassen.

Als je graag in bed leest of televisie kijkt, of als je last hebt van rusteloze benen, is een verstelbare lattenbodem een aanrader. Er zijn handmatig verstelbare lattenbodems waarbij je zelf het hoofd- of voeteneinde kunt aanpassen. Voor nog meer comfort kun je kiezen voor een elektrisch verstelbare lattenbodem. Hiermee kun je moeiteloos met één druk op de knop de gewenste slaap- of zithouding instellen. Elektrische lattenbodems zijn ook uitermate geschikt voor mensen met een fysieke aandoening, omdat ze het eenvoudiger maken om in en uit bed te stappen.

Verschillende factoren beïnvloeden de prijs van een lattenbodem, zoals eerder genoemd. Het aantal latten is een belangrijke factor, maar ook de wijze van bevestiging speelt een rol. Bij goedkopere lattenbodems worden de latten vaak direct aan het frame bevestigd, wat resulteert in stevigere randen dan in het midden. Duurdere modellen maken gebruik van flexibele houders voor de houten (of soms glasvezel) latten. Het materiaal van deze houders varieert en heeft invloed op de prijs. Kunststof is minder aan te raden vanwege het risico op scheuren; rubber is beter, terwijl siliconen houders de beste keuze zijn vanwege hun superieure flexibiliteit en duurzaamheid.

Heb je je keuze gemaakt? Je kunt meteen bestellen via onze webshop of kom langs in onze showroom in Belsele, nabij Sint-Niklaas, om jouw favoriete lattenbodem eerst zelf uit te proberen!
Filter
Prijs
  • EUR
Voorraad
Merk
Ligoppervlakte
Type matras
Anti allergie
Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen