Bureaustoelen

40 producten
40 producten
Filter
Prijs
  • EUR
Maximum hoogte zit
  • EUR
Minimum hoogte zit
  • EUR
Zithoogte
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Materiaal
Mogelijkheden
Materiaalfilter
Draaibare zitting
Armleuning
In hoogte verstelbaar
Filter
Prijs
  • EUR
Maximum hoogte zit
  • EUR
Minimum hoogte zit
  • EUR
Zithoogte
  • EUR
Voorraad
Promoties
Merk
Materiaal
Mogelijkheden
Materiaalfilter
Draaibare zitting
Armleuning
In hoogte verstelbaar

Een bureaustoel bij je bureautafel

Wanneer u regelmatig thuis achter een computer of bureau plaatsneemt, is een kwalitatieve bureaustoel geen overbodige luxe. Ook als u ‘slechts even’ wat gaat werken of als u ‘niet regelmatig’ thuiswerkt is het toch zeer belangrijk om op een degelijke bureau stoel, die goed is afgesteld, te zitten. Door op slechte of slecht afgestelde bureaustoelen of zelfs gewone keukenstoelen of eetkamerstoelen te zitten, zal u al snel pijn aan uw rug, nek of bekken beginnen voelen en zal u moeite ervaren met opstaan. Een verkeerde zithouding kan zelfs aanleiding geven tot zenuw- of aderafknellingen, hoofdpijn, weefselirritatie, stoornissen in de ingewanden en ademhalingsmoeilijkheden. Dit risico wilt u toch niet nemen? 

Gaat u een nieuwe bureaustoel kopen? Kom eens langs in de bureelmeubelen afdeling van Meubelen Jonckheere in Belsele en test gerust verschillende bureau stoelen uit. Zo vindt u zeker en vast een goede bureaustoel, die u helemaal op uw maat kan verstellen en past bij uw bureautafel. Uw investering in een goede ergonomische bureaustoel zal zich al snel uitbetalen. 

Bureaustoelen kopen: enkele tips

Wat voor iemand de beste bureaustoel is, is niet zo 1-2-3 te zeggen. Een goede bureaustoel is een bureelstoel die ‘past’, en die voldoende ondersteuning biedt aan uw zitvlak, rug en armen. Daarnaast is het als u een bureaustoel te koop zoekt ook belangrijk om rekening te houden met het soort werk dat u moet uitvoeren en hoelang u gemiddeld op de bureaustoel blijft zitten. Wist u bijvoorbeeld dat sommige ergonomische bureaustoelen met een aanbevolen zitduur komen; dat sommige kantoorstoelen geschikt zijn om zo’n 3 tot 5 uur op te zitten terwijl professionele bureaustoelen van Wagner u 8 uur of langer zitcomfort bieden?

Wanneer u het aanbod bureaustoelen online bekijkt, merkt u al snel grote verschillen op. Niet alleen wat vormgeving, kleuren en materialen betreft maar zeker ook in prijs. Sommige bureelstoelen zijn import stoelen, andere zijn van de gekende Duitse merken Topstar en het professionele merk Wagner. Goedkope bureaustoelen bieden u doorgaans niet de afstelmogelijkheden die nodig zijn om uw stoel aan te passen op uw lengte, gewicht en werkzaamheden. Een goedkope bureaustoel kan er wel leuk uitzien, maar als u er echt op moet zitten werken, dan kan goedkoop al snel duurkoop blijken. Zeker wanneer u tal van lichamelijke klachten gaat ontwikkelen. Wilt u zo goedkoop mogelijk een bureaustoel bestellen? Wacht dan eens op een aantrekkelijke bureaustoel aanbieding van bij Meubelen Jonckheere! Zo heeft u de beste kwaliteit toch voor een aangenaam prijsje!

Bureaustoel online kopen

We zeiden het al eerder: een goede bureaustoel is er eentje die bij u ‘past’. En dat weet u pas echt als u de bureaustoel uittest. Ga in de stoel zitten, met uw rug tegen de rugleuning aan en kijk of u de zithoogte en zitdiepte, hoogte en kantelkracht van de rugleuning en de hoogte van de armleuningen kan instellen.

Wilt u online bureaustoel kopen, dan kan u dit natuurlijk niet zelf uittesten. Meestal worden de afstelmogelijkheden van de bureaustoel online echter wel gespecificeerd, zodat u toch enigszins een idee hebt van de mogelijkheden. Ook vindt u online altijd wel een beschrijving van de hoogte, breedte en diepte en van de materialen. 

Bij Meubelen Jonckheere kan u niet alleen in de meubelwinkel maar ook in onze webshop terecht voor een stijlvolle lederen bureaustoel of een prachtige design bureaustoel.

Wat is precies een ergonomische bureaustoel?

Wanneer zijn bureaustoelen ergonomisch? Als ze zich aan uw postuur aanpassen en u stimuleren om ‘zittend te bewegen’. Wanneer u constant in dezelfde houding blijft zitten, krijgt u, ook in een dure design bureaustoel, last van stijve of verkrampte spieren. Beter is dus dynamisch zitten, waarbij u regelmatig van zithouding verandert. Als een bureaustoel ergonomisch is, dan zal hij uw lichaam optimaal ondersteunen. Hiervoor is het belangrijk dat u zeker al de armleuningen en lendensteun kan bijstellen. Ook is het fijn als u de rugsteun verder naar voren kan brengen, zeker als u veel van de bureaustoel gebruik maakt. Wilt u graag een ergonomische bureaustoel kopen? Kom eens langs bij Meubelen Jonckheere of bekijk ons aanbod online. We hebben heel wat comfortabele design bureaustoelen in ons assortiment opgenomen.


Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen