SERAX

SERAX

In 1986 besloten Axel en Serge Van Den Bossche de zaak van hun moeder over te nemen. Na enkele jaren versterkte Frank Lambert, tevens actief in de sector, het Antwerpse bedrijf. De bestaande collectie bloempotten groeide onder SERAX al snel uit tot een vernieuwend assortiment voor bloemisten en interieurzaken.

Vandaag telt de collectie van Serax niet minder dan 4000 interieurobjecten, gaande van origineel glaswerk over elegante serviezen tot sfeervolle objecten en eigentijds kleinmeubilair. Deze collectie weerspiegelt de key waarden van Serax: vernieuwend en toegankelijk design. Het bedrijf speelt met zijn eigenzinnige kijk op de huidige trends duidelijk in op de behoeftes van bloemisten en interieurzaken. Om vernieuwing en creativiteit te verzekeren werkt Serax samen met toonaangevende designers uit binnen- en buitenland.

Met de uitgebreide collectie servieslijnen wierp Serax zich in enkele jaren op tot trendsetter in de hospitality sector. Vernieuwende stijlen en materialen vormen een uniek en gediversifieerd assortiment. De creaties van nationale en internationale ontwerpers oogsten wereldwijde erkenning bij gerenommeerde sterrenchefs en hoteliers.

Toegankelijk en functioneel design, de pijlers van Serax, en basis voor reeds verschillende collecties, werden vertaald in een assortiment van kleinmeubilair. De bijzondere keuze voor bepaalde materialen leidt vaak tot unieke producten die een universeel en tijdloos karakter uitademen. Het assortiment omvat oa. stoelen, (bijzet)tafels, (kruiden)rekken, schragen en accessoires.

De verlichting collectie herbergt verschillende sfeermakers die in elk type interieur integreerbaar zijn. De grote variatie aan materialen en vormen bieden een gediversifieerd gamma dat elke designliefhebber kan bekoren.

De fijnste selectie van geuren en aroma’s, die het wereldvermaarde Grasse, het centrum van het Parfum, te bieden heeft, werden samengevoegd in de nieuwe collectie van geurkaarsen en diffusers. 11 verschillende geuren nemen je mee op een ontdekkingstocht in de verschillende uithoeken van de wereld, telkens met hun specifieke aromas en karakter. Breng een vleugje van de wereld in je interieur. 

De gevarieerde collectie van opbergdozen en manden laten geen enkele ruimte onberoerd. De frisse kleuren en verrassende materiaalkeuzes dragen de typische stempel die we terugvinden doorheen de volledige collectie. Met de Stationery Collectie, met speelse prints en hedendaagse materialen, brengt Serax haar signatuur naar de werkomgeving. De Objects collectie wordt gekenmerkt door tijdloze objecten en speelse eye-catchers die een extra dimensie toevoegen aan elk interieur. Steeds toegankelijk en functioneel, vinden deze objecten hun weg naar klassieke en moderne omgevingen.

Geen klassieke ontwerpen, maar verrassende vormen en materialen, dat is de basis voor de collectie van Serax vazen. Onderscheidend en vernieuwend bieden deze creaties de ideale drager voor een prachtig boeket. Met dit gamma van vazen onderstreept Serax haar rol als partner van de hedendaagse bloemist.

Deze diversificatie werpt haar vruchten af en is de drijvende motor achter de verdere internationale expansie van het Antwerpse designlabel.

Ontdek Serax in onze boetiek, bij uw woonwinkel Jonckheere.
U vindt hier onder andere de serviezen van Pascale Naessens en Sergio Hermans.SORTEER OP


Helaas, momenteel zijn er nog geen resultaten binnen deze categorie. Kom later nog eens terug.


Vindt u niet wat u zoekt op onze website?

Geen probleem, kom eens langs in onze toonzaal!

Op onze website vindt u namelijk slechts een greep uit ons assortiment. In onze toonzaal kan u ons volledig aanbod aan meubelen, decoratie en accesoires ontdekken. Bekijk hier een plattegrond van onze toonzaal.