Modern wonen

Modern wonen

 

Creëer een modern interieur

Wilt u graag een modern interieur, of uw huidige moderne inrichting aanvullen? Meubelen Jonckheere helpt u graag verder met 14.000 m2 aan woonplezier in onze woonwinkel, waar verschillende voorbeelden van zowel landelijk als modern interieur worden tentoongesteld. Bij een modern interieur denken we veelal aan minimalisme en strakke vormen. Er wordt vaak gebruik gemaakt van een beperkt aantal elementen. Modern wonen is daarmee eigenlijk bijna voor elke woning geschikt. 

De moderne stijl en een speelse eenheid

Modern wonen zelf kent een aantal basis kenmerken. Het moderne interieur is doorgaans vrij strak en er wordt veel gebruik gemaakt van ofwel zeer donkere tinten of juist alles erg strak in het wit. De inrichting is vaak recht en rustig, met het oog op eenvoud, rust en minimalisme. Moderne accessoires zijn bijvoorbeeld vaak van zwart of wit glas, en ook wordt gebruik gemaakt van gefabriceerde materialen zoals RVS, plastic, chroom, glas, staal en kunststof voor zowel moderne meubels als moderne decoratie.

Veel bekende voorbeelden van moderne meubels zijn bovendien designobjecten en door bijvoorbeeld strakke moderne lampen als accessoires te gebruiken en meubilair zoals een moderne tafel, modern tv meubel en bijpassende moderne eetkamerstoelen creëert u al snel het gewenste effect. Op het gebied van moderne vormgeving is het echt van belang om niet te veel overbodige decoraties te halen. Wilt u toch versiering aan uw huis toevoegen of een aantal persoonlijke elementen? Dan kunt u deze moderner laten ogen door te kiezen voor glanzende en witte accessoires. 

Het doel van een inrichting is echter eenvoudig uitgelegd om de producten te kunnen tonen in een stijl die bij u past en waar u zich het meest bij op uw gemakt voelt. Ook kunt u daarom een verrassende twist aan uw woningstijl te geven door verschillende woonstijlen te combineren. Daarmee kunt u ook uw moderne, strakke interieur combineren met een ietwat landelijke aankleding, of andersom. De landelijke inrichting wordt gekenmerkt door gebruik te maken van natuurlijke elementen zoals onbewerkt en robuust hout. Voeg bijzondere details toe, ook aan een moderne inrichting. Met meubelen van Meubelen Jonckheere kunt u hoe dan ook telkens de gewenste sfeer in huis creëren. 

Meer over Jonckheere

In de ruimtelijke woonwinkel van Meubelen Jonckheere koopt u uit een uitgebreid assortiment aan diverse spullen voor in en rondom uw woning. In onze fysieke winkel kunt u bovendien tevens voelen hoe onze meubels zitten, de producten meteen mee naar huis nemen en advies krijgen gebaseerd op uw persoonlijke woonwensen en budget. Wilt u op elk moment van de dag kunnen winkelen en de producten aan huis geleverd hebben? Dan biedt Meubelen Jonckheere tevens de mogelijkheid om te winkelen in onze webwinkel.