WAGNER

Een bureelstoel kopen van Wagner

Deze traditionele bureelstoelen fabrikant legt de nadruk op ons welzijn, versmelt design, gezondheid en beweging tot een soepele eenheid in de vorm van de ultieme bureaustoel voor professioneel gebruik. Een goede gezondheid is niet te koop jammer genoeg, maar gezond zitten daarentegen wel: dit begin en eindigt bij een bureaustoel van Wagner. Duitse degelijkheid in zijn puurste vorm: dit is bij uitstek een stoel voor intensief gebruik. Deze bureelstoel is gemaakt voor professioneel gebruik.

Door Dondola zittend bewegen

Om te voorkomen dat we urenlang in dezelfde houding blijven zitten, zorgt de driedimensionale beweeglijkheid van het zitvlak ervoor dat we voortdurend dynamisch zitten: volgens het principe van de zitbal/oefenbal worden onze rugspieren continu geprikkeld en zodoende actief gehouden tijdens het zitten. De rugspieren worden als gevolg van dit concept geactiveerd, getraind en opgebouwd wat bijdraagt tot ons algemeen welbevinden en niet te vergeten onze concentratie gedurende de dag, en dit alles door het Dondola-Seat-mechanisme dat zorgt voor het zogenaamd driedimensionaal zitten(*). Wagner is werkelijk een vernieuwer op het vlak van ergonomisch zitten: de bewegingsvrijheid in alle richtingen (*) ‘draagt’ en stimuleert je rug, je zit actiever door onbewust je rugspieren te trainen en voorkomt rugpijn.

Ergonomische bureaustoelen collectie

De ErgoMedic bureaustoelen van Wagner kenmerken zich allen door een comfortabel, ademend mesh-materiaal en een uiterst aangenaam, zacht en ondersteunend zitgevoel. Ook de rug van deze bureaustoel is gemaakt van buigzaam kunstmateriaal om zodoende stevigheid en terzelfdertijd flexibiliteit te bieden, bedoeld dus om uw rugspieren wakker te houden tijdens het zitten. Deze bureaustoel is een echte alleskunner op het vlak van comfortabel werken op kantoor. Voor wie zich een bureaustoel wenst aan te kopen die werkelijk de stoutste werkdromen overtreft is het W5-model het neusje van de zalm. Door middel van moderne technologieën is dit de eerste bureaustoel ter wereld die uit carbon is gemaakt: dit extreem sterke materiaal maakt dat de rugleuning flinterdun kan zijn waardoor deze stoel er licht en verfijnd uitziet. De rugleuning past zich maximaal aan uw fysiologie aan en is gemaakt van een hoogtechnologische 3D-stof. Elke bureaustoel van Wagner is voorzien van het Dondola Seat mechanisme. Ze zijn niet alleen super degelijk en geschikt voor zeer intensief gebruik. De bureaustoelen van Wagner zijn bovendien ook mooi van design.

Kom zeker onze meubelwinkel te Belsele bezoeken. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in het uitgebreide gamma van deze fijne bureaustoelenfabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen.


6 producten
6 producten
Filter
Prijs
  • EUR
Maximum hoogte zit
  • EUR
Minimum hoogte zit
  • EUR
Voorraad
Merk
Mogelijkheden
Materiaalfilter
Draaibare zitting
Armleuning
In hoogte verstelbaar
Filter
Prijs
  • EUR
Maximum hoogte zit
  • EUR
Minimum hoogte zit
  • EUR
Voorraad
Merk
Mogelijkheden
Materiaalfilter
Draaibare zitting
Armleuning
In hoogte verstelbaar
Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen