Tenzo - Master catalogue 2022

Tenzo koploper van gelakte meubels

In 1934 startte Tenzo in het zuiden van Zweden als meubelproducent. Voor hun is het belangrijk om de laatste trends en kleuren te gebruiken in hun recentste ontwikkeling van de productie. Verder is Tenzo één van de top producenten van gelakte meubels en zorgt voor jou een strak en speels interieur.

De kleurrijke eetkamers van Tenzo

Ben je fan van Scandinavische retro dan is de eetkamer BESS het ideale voor jou. Hierbij werd er gewerkt met de mind-set van less is more. Het typische aan BESS is de witte kleur met de houten handvaten en poten. Naast de BESS eetkamer heb je ook de DOT eetkamer. Aan het DOT ontwerp heeft de designer wel twee jaar gesleuteld. Deze eetkamer is in het wit, grijs en groen te verkrijgen. Je herkent de DOT eetkamer door de cirkelvormige details in de deur, hierbij zijn de kasten met een druksysteem ingebouwd. Verder is er ook nog de eetkamer LIPP van Tenzo. LIPP heeft een elegante metalen omkadering waardoor het de collectie een symmetrische, strakke en harmonieuze look geeft. Daarnaast is de LIPP te verkrijgen in het wit, groen, zwart of grijs.

Alle eetkamers bevatten tafels, stoelen, kasten, salontafels, dressoirs en barkasten.

De artikelen van Tenzo zijn te verkrijgen bij Meubelen Jonckheere, Sint-Niklaas, Belsele Nieuwe baan 111. Wij leveren indien nodig over heel België en naar de kust.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen