Vincent Sheppard Outdoor flyer 2023

Ondek meer tafels en stoelen van Vincent Sheppard

Loungeset voor buiten Vincent Sheppard

Ben je op zoek naar een gezellige, duurzame lounge set voor buiten, dan biedt Vincent Sheppard Outdoor uitkomst. De Kodo Cocoon Sofa, een supercomfortabele loungestoel voor op uw terras, beeldig in combinatie met een Side Table en Coffee Table en/of een voetbank. Op klassieke poten of als een ware schommelstoel uitgevoerd. De diepe, comfortabele kussens van deze loungestoel kan u apart aankopen. Het Kodo daybed is eveneens een comfortabele blikvanger.

Eettafel en stoelen

Of zoek je eerder een outdoor eettafel te kopen? Binnen diezelfde reeks biedt de eettafel Kodo een oerdegelijk, strak, keramisch blad, een natuurlijke uitstraling en slanke aluminium poten. Daarnaast is er ook nog de klassiekere David Lounge Sofa, met in dezelfde stijl ook een eettafel en bijpassende stoelen, eveneens als comfortabele armstoel verkrijgbaar. Verder zijn er ook stoelen, armstoelen en loungezetels met bies mogelijk, bijzonder fraai in een landelijke omgeving. Denken we maar aan de Lena eetstoel met een naturel teaken onderstel. Of verkies je een stoel die gemaakt is van acryltouw voor een stoere en tegelijkertijd elegante look: de Leo-stoel biedt het u.

Accessoires van Vincent Sheppard

Een leuke sfeerbrenger voor zomerse avonden buiten is een accessoire zoals de Tika lantaarn, op zonne-energie die uw buitenruimte zal laten stralen, of voor boven de eettafel: De Light My Table is een sfeermaker voor binnen en buiten, geeft met zijn klein dakje licht jouw eethoek doorheen het ganse jaar een warme en sfeervolle look.

Wens je een item uit de collectie van Vincent Sheppard Outdoor aan te kopen, kom dan gerust naar onze woonwinkel Meubelen Jonckheere te Belsele. Onze gespecialiseerde verkopers maken u met plezier wegwijs in de collectie van deze fabrikant. U vindt meubelen Jonckheere tussen Gent en Antwerpen. Meubelen voor de kust vind u bij Meubelen Jonckheere

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen