Meubelen Belsele

Trendy meubelen in Belsele bij Meubelen Jonckheere

Welkom bij Meubelen Jonckheere! In onze meubelwinkel in Belsele, nabij Sint-Niklaas, vindt u een grote collectie eigentijdse en betaalbare designmeubelen. Of u nu een decoratief kastje, een nieuwe zetel of een complete slaapkamer zoekt, in onze winkel met toonzaal van 14.000 m2 vindt u altijd iets van uw gading. 

Het is dit jaar 50 jaar geleden dat Meubelen Jonckheere werd opgericht. In 2013 werd onze winkel sterk uitgebreid en vernieuwd. Sindsdien kunt u bij ons niet enkel voor de duurdere designmeubelen terecht, maar ook voor meer betaalbare meubels, ook voor kinderen en jongeren. Onze uitgebreide toonzaal is voorzien van een gezellige brasserie, waar u heerlijk kunt lunchen en iets warms of kouds kunt drinken. Voor de kinderen hebben wij volop speelgelegenheid, inclusief een ballenbad bij de brasserie. Meubelen in Belsele shoppen wordt zo een totaalervaring voor de hele familie.

Bekijk de collectie van Meubelen Jonckheere

Ook als u tuinmeubelen in Belsele en omgeving zoekt, staan wij graag voor u klaar. Naast praktische en duurzame tafels en stoelen verkopen wij ook planten en andere woonaccessoires. Bent u specifiek op zoek naar teak meubelen in Belsele? Bekijk direct ons aanbod in de webshop, of kom langs in de winkel. Onze medewerkers helpen u graag verder met uw aankoop en hebben een antwoord klaar op al uw vragen. 

Meubelen Jonckheere is er kortom voor de volledige inrichting van het hele huis. Bekijk onze keukens en salons als u op zoek bent naar een eigentijdse nieuwe inrichting. Natuurlijk zijn wij ook de slaapkamer niet vergeten: zelfs voor matrassen in Belsele moet u bij ons zijn. Ook aan de kleintjes is gedacht met onze schattige, stoere of juist tijdloze baby- en kinderkamers. Als u binnenkort een kindje verwacht, bekijk dan zeker onze commodes, wiegjes en andere meubels voor de babykamer!

Ook voor een groot aantal lampen en accessoires bent u van harte welkom. Klokken, glaswerk, textiel, spiegels en opbergmanden: alles voor uw interieur vindt u in onze webshop en meubelwinkel in Belsele. Van badmat tot geurkaars: geef uw huis een persoonlijke toets door uw interieur af te maken met woonaccessoires die helemaal bij uw stijl en smaak passen. U bent kortom van harte welkom bij Meubelen Jonckheere in Belsele, vlakbij Sint-Niklaas. Wij zijn iedere dag geopend, behalve de dinsdag, ook op feestdagen.