Meubelwinkels Brugge

Koop vanuit uw luie zetel meubelen in Brugge

Als u op zoek bent naar leuke meubelen en trendy decoratie voor uw interieur in Brugge, is er aan meubelzaken en woonwinkels in Brugge geen gebrek. Maar eigenlijk hoeft u voor meubelwinkels in Brugge zelfs de deur niet meer uit. Op het internet vindt u makkelijk alle interieurwinkels van Brugge en omstreken. Zo komt u vast en zeker in de webwinkel van Meubelen Jonckheere terecht.

En wat u daar ziet, zal u vast en zeker kunnen bekoren… Een grappige zitzak voor in de kinderkamer, een handig wandrek voor in uw berging, een comfortabele lederen relaxzetel van Contur of een prachtige boxspring van Nox: u ontdekt het allemaal in onze zeer uitgebreide webwinkel. Selecteer op prijs of op merk en u vindt precies wat u zoekt. Meubelen en accessoires, steeds aan de voordeligste prijs.

Wandel rond in de uitgebreidste decoratiewinkel van Brugge en omgeving

Wilt u liever de meubelen zien, meten en combineren met de juiste accessoires, stap dan zeker eens onze sfeervolle toonzaal in Belsele binnen. Ze is elke dag open (behalve dinsdag), ook op zon- en feestdagen en er is een knusse brasserie waar u heerlijk kunt lunchen. Terwijl u uw meubeltjes uitkiest, amuseren de kinderen zich in de grote speelhoek.

U vindt in onze toonzaal zorgvuldig gecombineerde modellen in heel verschillende woonstijlen, aangevuld met de juiste accessoires en sfeerverlichting, voor de perfecte stemming. Bij Meubelen Jonckheere voelt het aan alsof u thuiskomt. Twijfelt u over een combinatie of weet u niet welke matras het best is voor uw rug, dan helpen onze woonadviseurs u met plezier bij uw keuze. Ze geven u ook handige tips over kleine decoratieve details die uw interieur helemaal af zullen maken.

Ontdek de collecties van Meubelen Jonckheere

Met de mooie meubelen en leuke accessoires van Meubelen Jonckheere ziet elke kamer in uw huis er binnenkort fantastisch uit. Tegen betaalbare prijzen vindt u bij ons alle meubelen en accessoires om comfortabel en gezellig te wonen, te koken en te slapen. 

Met ons uitgebreide gamma aan standaardmodellen kunnen wij zowat elke vraag beantwoorden. Bent u toch op zoek naar een tv-meubel dat buiten de standaardafmetingen valt of wilt u een inloopkast die perfect in uw slaapkamer past, dan ontwerpen we dat meubel voor u op maat. Spreek gerust een van onze professionele woonadviseurs aan, zij helpen u verder met deskundig advies. We ontvangen u graag binnenkort in onze winkel.