Meubelen Hulst

Van plan om in Hulst meubelen te shoppen? Hier is een beter idee!

Bent u zinnens om voor de aankoop van uw meubelen naar Hulst te trekken? Hier is een beter idee: laat de meubelwinkel in Hulst links liggen en spring binnen bij Meubelen Jonckheere in Sint-Niklaas. U vindt er meer Belgische merken en ook andere Europese interieurcollecties dan in de meubelzaak van Hulst.

Meubelen Jonckheere vindt u tussen Antwerpen en Gent, in Sint-Niklaas. De winkel is heel de week geopend, behalve op dinsdag, en u kunt er ook terecht op zon- en feestdagen om er een gezellige shopnamiddag van te maken. Breng gerust uw kinderen mee, want bij ons zullen ze zich niet vervelen. Nadat ze hun nieuwe kinderkamer hebben uitgetest, kunnen ze naar hartenlust ravotten in onze leuke speelhoek, terwijl u mooie accessoires kiest en met een van onze woonadviseurs de laatste details bespreekt. Daarna is het tijd voor een warme chocomelk en een lekkere pannenkoek.

Kom langs bij Meubelen Jonckheere

Bij Meubelen Jonckheere is het gezellig winkelen, aan de scherpste prijzen, voor de beste kwaliteitsmeubelen. Dankzij de mooie presentatie van de meubelen en de bijpassende accessoires in onze winkel, beleeft u de verschillende interieurstijlen zodra u onze 14.000 m2 ruime toonzaal vol inspiratie binnenstapt. 

Houdt u van een industriële look bijvoorbeeld, laat u dan onderdompelen in de sfeer van onze creatie met een metalen keukentafel van het Belgische merk Perfecta en strakke kunstlederen stoelen van het eveneens Belgische Joli.

Bent u meer een fan van een warme, landelijk stijl? Loop dan eens langs onze interieurs met comfortabele zetels van de Belgische meubelontwerper Passe-Partout of langs onze romantische slaapkamers met knusse kussens en satijnzachte lakens.

Ook welkom in onze webwinkel

Al het moois dat in onze winkel in Belsele staat te pronken, vindt u ook terug in onze webwinkel. Met dat voordeel dat u er uw huis niet voor uit moet en rustig vanuit uw luie zetel uw meubels en accessoires bijeen kunt shoppen. U kunt zelfs in een oogopslag al onze op afgeprijsde toonzaalmodellen zien. Hou ze in de gaten want ze leveren u heel wat korting op.

Mocht u nog vragen hebben, dan ontvangen onze interieuradviseurs u graag in onze winkel, waar we u uitvoerig adviseren, alles voor u opmeten en alle details perfect op mekaar afstemmen. Zo gaat u heel tevreden weer naar huis.