Kasten op maat

Kasten op maat bij Meubelen Jonckheere

De mooiste maatkasten vindt u bij Meubelen Jonckheere. In onze winkel laat u een kast op maat maken door onze ervaren meubelmakers. Onze maatwerk kasten staan bekend om hun rustige design, en elke kast op maat is uniek! Voor kasten op maat online klikt u direct door naar onze webshop. Maatkasten online bestelt u daar heel gemakkelijk. 

Een maatkast is ideaal als u de ruimte in uw woning optimaal wilt benutten. Als u toe bent aan een nieuwe look voor uw maatkasten, dan maken wij ook losse kastdeuren op maat. Onze op maat gemaakte kasten worden gefabriceerd in ons eigen meubelatelier. Met onze 50 jaar ervaring zijn wij zeer bedreven in een kast op maat maken. Dankzij ons eigen meubelatelier kunt u bij ons uw maatkasten zelf ontwerpen. Wij helpen u daar graag bij.

Kasten op maat van Antwerpen tot Gent

Meubelen Jonckheere is gevestigd in het Waasland. Zoekt u kasten op maat in Antwerpen? U bereikt ons op nog geen half uurtje rijden via de E17. Bent u niet op zoek naar maatkasten in Antwerpen maar naar kasten op maat in Gent? Ook dan is het slechts een half uur rijden over de E17. Wilt u dus maatkasten in Gent en omgeving of kasten op maat in West Vlaanderen vinden, dan bent u bij Meubelen Jonckheere aan het juiste adres.

Een kast op maat laten maken hoeft niet altijd van nul te beginnen. In ons meubelatelier maken wij ook meubelen uit onze designcollecties voor u op maat. Heeft u net een ander formaat nodig dan de standaard of hebt u behoefte aan een bijzonder binnenwerk? Met de unieke service van Meubelen Jonckheere koopt u al uw kasten op maat gemaakt. Uw kasten op maat laten maken is bij ons in een handomdraai gebeurd zodat wij u snel een maatwerk kast kunnen bezorgen. Lees gauw verder voor onze kasten op maat prijzen.

Landelijke kasten op maat: prijs en offerte

Zijn onze kasten op maat qua prijs ook interessant voor u? Wat zijn de kosten per kast op maat laten maken? Vind het uit door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze maatkasten prijzen zijn zeer goed uitgebalanceerd dankzij onze jarenlange ervaring. Bovenop de kostprijs van maatkasten komen nog de uitvoeringskosten en afhankelijk van uw wensen de ontwerpkosten. Dankzij onze ervaren timmerlieden kunnen we onze maatkasten prijs zeer scherp houden. Een houten kast op maat hoeft dus niet duur te zijn.

Zoekt u dus design kasten op maat, vraag dan naar de mogelijkheden van onze aanpassingen aan de merkkasten uit onze collecties. Zoekt u eiken kasten op maat, vraag dan naar ons eigen merk van houten kasten op maat. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos. Wilt u graag hangkasten op maat laten maken, of een schuine kast op maat?Wilt u een landelijke kast op maat? Een eiken kast op maat of een design kast op maat van Meubelen Jonckheere is een blikvanger in uw interieur. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen van onze maatkasten.