Meubelen Knokke

Shop uw stijlvolle meubelen voor Knokke 

Wandelen op de dijk, kijken naar de wolken, genieten op een terrasje… Hoe fijn is het om die heerlijke relaxte sfeer van de zee en het strand door te trekken naar uw interieur in Knokke. En zo ook binnen in uw huis of appartement te genieten van al het mooie dat de zee te bieden heeft. Meubelen in de pure en minimalistische Scandinavische stijl creëren die sfeer perfect en ook vintage is in Knokke altijd een goed idee voor uw interieur. 

Bent u op zoek naar een meubelwinkel in Knokke waar u deze en heel wat andere stijlen kunt ontdekken? En waar u voor uw interieur nét dat tikkeltje originelere collecties vindt dan in de traditionele meubelzaak in Knokke? Kom dan snel eens langs bij Meubelen Jonckheere.

Bezoek de ideale interieurwinkel voor Knokke

Meubelen Jonckheere heeft meer dan vijftig jaar ervaring en is daarmee de ideale woonwinkel voor Knokke. U vindt er niet alleen heel wat elegante meubelmerken onder één dak, maar ook stijlvolle accessoires waarmee u uw interieur in Knokke precies de juiste uitstraling geeft. Warm, modern of tijdloos: wat uw smaak ook is, u vindt bij ons de gepaste meubels en accessoires.

De meubelen in onze shop zijn met veel zorg geëtaleerd, zodat u meteen ondergedompeld wordt in de sfeer van het interieur en rustig uw meubelen en accessoires kunt combineren. Heeft u een woordje uitleg nodig, dan helpen onze professionele medewerkers u graag verder.

Welkom bij Meubelen Jonckheere

Onze winkel in Belsele is gemakkelijk bereikbaar via de Expresweg N49. Ideaal voor een middagje shoppen. U vindt bij ons alles wat u nodig hebt voor uw woon- en eetkamer, kinderkamer, bureau en slaapkamer. Voor uw slaapcomfort hebben we bijvoorbeeld het topbeddenmerk Tempur in onze winkel, maar ook het Belgische merk Nox. 

In onze geraffineerde accessoires voor uw keuken vindt u zeker iets naar uw smaak. Onze praktische opbergsystemen bieden een oplossing voor elke ruimte. Tussen het meubelen kiezen door, kunt u in onze gezellige brasserie genieten van een heerlijk lunch, een kopje koffie of een lekkere cava. 

Kom onze collecties ontdekken zoals het tijdloze Natuzzi, het romantische Riviera Maison, de designmeubelen van Karat by heldense, het Italiaanse Cap d’opera, de zitmeubels van Indera, het Belgische merk Joli, het klassevolle Vincent Sheppard en vele andere. U vindt al deze collecties ook in onze webshop, dus neem gerust daar al eens een kijkje voor u bij ons langskomt. Wij verwelkomen u graag. Tot binnenkort!