Meubelen Lokeren

Vind trendy meubelen in Lokeren en omgeving

Bent u op zoek naar een meubelwinkel in Lokeren, breng dan eens een bezoek aan Meubelen Jonckheere. Onze winkel is zeer strategisch gelegen tussen Lokeren en Antwerpen, aan de rand van Sint-Niklaas. Rijdt u van Lokeren naar Antwerpen over de N70, dan kunt u onze winkel niet missen.

Voor eigentijdse en betaalbare design meubelen in Lokeren en omstreken bent u bij Meubelen Jonckheere aan het goede adres. Wij herbergen in onze winkel een groot aantal bekende en minder bekende kwaliteitsmerken voor het interieur. En naast alle denkbare meubels verkopen wij ook een trendy collectie woonaccessoires, die wij dagelijks aanvullen met nieuwe interessante merken en producten. Alles voor uw woning, tuin en kinderkamer vindt u dus bij Meubelen Jonckheere in Belsele.

Kom naar onze meubelwinkel bij Lokeren

Meubelen Jonckheere bestaat dit jaar 50 jaar. Die jarenlange ervaring ziet u terug in ons uitgebreide aanbod en onze gespecialiseerde service. Ook voor meubelen op maat kunt u bij ons terecht, want al sinds het prille begin heeft Meubelen Jonckheere zijn eigen meubelatelier waar we meubelen van massief eikenhout op maat maken. 

Ook tuinmeubelen in Lokeren en omgeving vindt u in onze uitgebreide toonzaal. Bekijk bijvoorbeeld de tuincollectie van Vincent Sheppard, die met lichte, romantische meubelen van geweven papier uw tuin in een heel nieuw daglicht kan zetten. Schaf u er een sierlijke vuurkorf van ons populaire merk Rivièra Maison bij aan, en de zomer kan beginnen! 

Bekijk de collecties van Meubelen Jonckheere

Onze toonzaal van maar liefst 14.000 m2 is ingericht met verschillende shop-in-shops en een keur aan woonsferen. Wij willen graag dat u zich bij ons thuis voelt en dat u volop inspiratie kunt opdoen voor uw eigen woning. Onze ervaren medewerkers staan u graag bij met advies en informatie als u vragen hebt. Bent u op zoek naar meubelwinkels in Lokeren en omgeving, dan is Meubelen Jonckheere de nummer één voor velen. Onze meubelzaak in Lokeren regio is bovendien voorzien van een gezellige brasserie, waar u voor, tijdens of na het winkelen altijd terecht kunt voor een lekker kopje koffie of een gezonde lunch. Bekijk direct ons assortiment in de webshopof kom langs in de winkel.webshop