EGLO

EGLO

Wie bepaalt of een lamp mooi is?
Ze hebben natuurlijk wel een idee over wat een bepaald design succesvol maakt. Maar Ze denken er niet aan om hun stijl aan de markt op te leggen, zeker wanneer we het over 60 zeer verschillende markten hebben, elk met hun eigen bijzonderheden.

Wanneer ze dus nieuwe verlichting ontwerpen, houden ze hun vinger stevig aan de pols van de markt. Hun dochterondernemingen over de hele wereld voorzien hen van suggesties en ideeën voor nieuwe producten.

Deze suggesties worden door hun ontwikkelteam geëvalueerd, samengebracht met hun eigen ideeën en uiteindelijk in samenwerking met de geselecteerde ontwerpers ontwikkeld tot een verkoopbaar product.

De hoogste normen op het gebied van kwaliteit en dienstverlening
Ze stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van hun producten en diensten. Daarom worden alle ontwikkel- en productiefasen, van het eerste product idee via de ontwerpfase tot aan de serieproductie, nauwkeurig bewaakt.

Hun uitstekende (product)kwaliteit wordt gegarandeerd door deskundig geschoold pesoneel, een bedrijfssysteem voor kwaliteitszorg en langlopende, betrouwbare partnerschappen met hun leveranciers.

Ontdek Eglo in onze afdeling "Boetiek" bij uw woonwinkel Jonckheere. Eglo 2018-2019

SORTEER OP


PRIJS


PASIANO TAFELLAMP - E27 - KRISTAL/GOUD

€ 125,99

Tafellamp Pasiano is zeer stijlvol met zijn zwarte kap en kristallen voet.

Artikel: 94081
Type verlichting: tafellamp
Collectie: Avantgarde
EAN Code: 9002759940812
Lichtbron: E27...

Lichtbron 'Kogel' LED E27 4W

€ 3,98

Lichtbron 'Kogel' van Eglo, LED E27.

Meer informatie in voorraad

Lichtbron set/2 'Kogel' LED E27 4W

€ 6,98

Set van twee lichtbronnen 'Kogel' van Eglo, LED E27.

Meer informatie in voorraad

Lichtbron LED GX53 7W

€ 9,98

Ronde lichtbron van Eglo, LED GX53.

Meer informatie in voorraad

Lichtbron 'Spot' LED GU10 5W

€ 4,63

Lichtbron 'Spot' van Eglo, LED GU10.

 

Meer informatie in voorraad

Lichtbron 'Spot' LED GU10 6W dimbaar

€ 11,98

Lichtbron 'Spot' van Eglo, LED GU10.

Meer informatie in voorraad

Lichtbron set/2 LED G4 1,3W

€ 13,95

Set van twee lichtbronnen van Eglo, LED G4.

Meer informatie in voorraad

Light it up met Eglo verlichting

Met een Eglo lamp haal je niet zomaar een lamp in huis. Verlichting is handig om licht te maken in het donker en creëert bovendien sfeer en gezelligheid. Met Eglo zit je op dat vlak zeker goed! Een lamp van dit jonge merk vormt een heus designstuk dat letterlijk schittert in de stijl van je interieur. Een Eglo lamp is decoratief, jong, fris én betaalbaar. Kom bij Meubelen Jonckheere het gamma ontdekken in de showroom van 14.000 m² in Belsele!

Eglo gebruikt elegant hout en metaal

Geworteld in Oostenrijk, pakt Eglo uit met verfijnd design van hoge kwaliteit. Dit jonge merk volgt de laatste trends op de voet en dit schijnt letterlijk door in hun gamma. Eglo maakt veel gebruik van hout en metaal waardoor hun lampen perfect matchen met een moderne stijl. Eenvoud staat centraal, maar steeds met een special toets waardoor zowel de binnen -als buitenverlichting echte pronkstukken vormen. Bovendien blinkt de Eglo verlichting uit in gebruiksgemak.

Milieuvriendelijke materialen en kleine verpakkingen

Waar je ook naar op zoek bent qua verlichting, Eglo heeft het. Een Eglo hanglamp of tafellamp als pronkstuk boven of op de eettafel? Of een echte designlamp die meteen de aandacht trekt als je binnenkomt? Jij kiest! Retro-liefhebbers zien zeker het licht in de vintage verlichting en de spots laten zich overal in huis plaatsen. Kies voor Eglo led om zo energiezuinig mogelijk verlichting te creëren. Het merk zweert ook bij recycleerbare en milieuvriendelijke materialen in zo klein mogelijke verpakkingen om een lichtpuntje te vormen in een betere wereld.

Kom bij Meubelen Jonckheere je ideale Eglo lichtelement kiezen in een huiselijke en familiale sfeer. Heb je je ideale verlichting gekozen? Schuif dan achteraf je voeten onder tafel in onze brasserie!