EUROGRAPHICS

EUROGRAPHICS 

Eurographics is het kwaliteitsmerk en Europa's marktleider in wanddecoratie en woonaccessoires.

Vanaf de eerste dag dat ons streven naar een kwalitatief hoogwaardige materialen en hebben een product in de wanddecoratie die toegankelijk is niet alleen in galeries een klein aantal klanten is geweest, maar kan worden gekocht door elke retail tegen redelijke prijzen en de "galerij kenmerken gevoel "als het ware, brengen in hun eigen vier muren. Dit succesvolle concept is te vinden in al onze producten opnieuw - vanaf het begin in Kunstdruk bereik tot vandaag in schilderijen op doek, gebrandschilderd glas, XXL muurschilderingen op acryl- of Light-type LED-beelden.

De hoge normen van kwaliteit en design als een merk van het bedrijf wordt gewaardeerd door zowel handelspartners en klanten. Innovatieve productconcepten, zoals multi-functionele magnetische platen met geïntegreerde klok, exclusieve ontwerpen in de hoogste afdrukkwaliteit op het gebied van acrylschilderijen en glas-in-loodramen of nieuwe interpretaties het schermbeeld met edele strass en glitter voortdurend afwerken van 'nieuwe mogelijkheden bieden om hun eigen huis snel en individueel aan te passen aan lifestyle trends.

Eurographics als een efficiënte producent en sterke retail partners combineert haar kerncompetenties onder één dak en is dus altijd een stap vooruit - dit is voor hun eigen creatie en productontwikkeling, productie, logistiek en ruimtelijke ordening, met inbegrip van POS planning en service op maat Services voor de handel.

De succesvolle producten zijn verkrijgbaar bij meubelen Jonckheere, op de website of in onze toonzaal in Belsele. 



SORTEER OP


PRIJS


Herbs & pepper on wood 30*30cm

€ 9,90

Kader 'Herbs & pepper on wood'.

30*30cm

Meer informatie in voorraad

Red bubbles 50*70cm

€ 29,50

Wandsticker 'red bubbles'.

50*70cm

Meer informatie in voorraad

Love 25*60cm zilver

€ 23,50

3D sticker 'LOVE'.

25*60cm

Meer informatie in voorraad

Home 25*60cm zilver

€ 23,50

3D sticker 'HOME'.

25*60cm

Meer informatie in voorraad

Family 25*60cm wit

€ 23,50

3D sticker 'FAMILY'.

25*60cm

Meer informatie in voorraad