HAPPY HOUSE

HAPPY HOUSE

Happy-House, Pets your lifestyle
Huisdieren maken deel uit van het dagelijks leven: we verzorgen ze, gaan er vaak met ze op uit, maar vooral: we houden van ze, vandaar onze slogan ‘Pets – your Lifestyle’!

Natuurlijk wil je dat het je lieveling aan niets ontbreekt, dat hij of zij zich in jullie huis net zo thuis voelt als jijzelf. Happy-House maakt hiervoor de prachtigste producten, zowel voor je huisdier als voor jou.

Design, sfeer en comfort
Happy-House staat voor design en sfeer, voor mooie, comfortabele producten voor hond en kat die nèt dat beetje extra bieden. Extra comfort voor jouw geliefde huisdier én producten die net die extra sfeer aan jouw interieur geven.

Zo hebben wij de mooiste decoratieartikelen, stijlvolle sieraden en zelfs servies! Al deze producten hebben één ding met elkaar gemeen: hond of kat zul je er altijd in terugvinden.

Het is onze missie om mooie producten op de markt te brengen die nèt dat beetje extra in iedere woonkamer brengen. Een team van designers en stylisten houdt zich bezig met het vertalen van de laatste modetrends naar onze producten. De ene keer met stoere stiksels, dan weer met luxe stoffen en bijzondere details.

Een nieuw product mag pas de naam Happy-House dragen als wij 100% tevreden zijn over ons ontwerp. Hierdoor waarborgen wij exclusiviteit en kwaliteit. Met een vaste basiscollectie van meer dan 2000 artikelen zorgen wij ervoor dat er voor iedere woonstijl iets passends is!

Ontdek de dierencollectie van Happy House in onze afdeling "Boetiek" bij meubelen Jonckheere. SORTEER OP


PRIJS


Spaarpot hond

€ 25,00

Spaarpot hond in wit glanzenden keramiek.

Meer informatie in voorraad

Rond mandje 'Casual Living' medium in kakigroen

€ 64,95

Rond mandje 'Casual Living' in kaki groene stof.
Voelt superzacht aan. Ideaal voor je geliefde huisdier!

Maat: medium

Meer informatie in voorraad