JOLI

JOLI 

Joli van ghekiere maakt het verschil. Dat merkt u bij de eerste aanblik. Hun meubels en accessoires stralen niet alleen kwaliteit, authenticiteit en gezelligheid uit. Ze onderscheiden zich ook op andere vlakken. Het keurmerk 'Made in Belgium' is in het geval van Joli letterlijk te nemen.

•Joli producten zijn van 100% Belgische kwaliteit en makelij

•Alle grondstoffen zijn zonder uitzondering van Europese kwaliteit. De integrale verwerking tot het eindproduct gebeurt in België. Joli houdt niet vast aan de tweedeling binnen- en buitenmeubelen. Door hun ruime functionaliteit en hun specifieke design komen Joli meubels even goed binnenskamers als buiten tot hun recht. Hun duurzame karakter laat dan weer toe dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en bestand tegen verschillende weertypes. Het moderne karakter van deze eigentijdse meubels combineert moeiteloos strak design met warme gezelligheid. Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor metalen tafels op maat. Stuk voor stuk zijn ze het resultaat van handwerk. Die aanpak maakt het mogelijk om u vakmanschap op maat aan te bieden. Met dat aanbod nemen ze wereldwijd een unieke positie in. Aanvullend ontwerpt Joli stoelen, zitbanken en decoraties die harmonieus samengaan met hun ontwerpen en ze een meerwaarde verlenen. Comfort en uitstraling staan daarbij centraal.
Joli_2019_Web

SORTEER OP


PRIJS


Tv-kast Cube Play - Joli

€ 4.459,00

Cube Play

Stijlvol en verfijnd. Ideaal voor uw toestellen in op te bergen. Deze kasten zijn enkel hangend mogelijk. Combineer met de modules van onderkasten en bovenkasten. Werk optioneel af met...

Low Chair 'WIRE'

€ 675,00

Low Chair 'WIRE'

Geniaal in eenvoud, ontwerp van Mathias De Ferm.

Maak uw keuze voor de kleur van uw low chair en werk af met een kussen in leder of stof. Geschikt voor indoor en outdoor.

...

Barstoel 'WIRE'

€ 598,00

Barstoel 'WIRE'

Geniaal in eenvoud, ontwerp van Mathias De Ferm.

Maak uw keuze voor de kleur van uw barstoel en werk af met een kussen in leder of stof. Geschikt voor indoor en outdoor.

...

Barstoel 'MONET' laag

€ 450,00

Barstoel 'MONET' laag

Moderne barstoel 'MONET', ontwerp van John Ghekiere is verkrijgbaar in hoog (zithoogte 81 cm) of laag model (zithoogte 63 cm).

Maak uw keuze uit de vele bekledingsmogel...

Lounger 'Wire'

€ 2.563,00

Lounger 'WIRE'

Geniaal in eenvoud, ontwerp van Mathias De Ferm.

Maak uw keuze voor de kleur van uw lounger en werk af met een kussen in leder of stof. Geschikt voor indoor en outdoor.

Ei...

Barstoel 'RAFAËL' hoog

€ 418,00

Barstoel 'RAFAËL' hoog

Moderne barstoel 'RAFAËL', ontwerp van John Ghekiere is verkrijgbaar in hoog (zithoogte 74 cm) of laag model (zithoogte 66 cm).

Stel zelf je eigen barstoel samen door ...

Armstoel 'DAHLI' met wielen

€ 638,00

Armstoel 'DAHLI' met wielen

Nieuw pronkstuk van Joli, ontwerp door John Ghekiere.
Deze armstoel 'DAHLI' kan verkregen worden met of zonder wielen, maar ook als gewone stoel.

Bepaal zelf je...

6x Armstoel Gaudi - Joli - Toonzaalmodel

€ 4.590,00
€ 2.290,00

Armstoelen Gaudi

6x Armstoel op vespa-wielen

Kleur
Leder cat. 2, zwart

Tafel Propeller - Joli - Toonzaalmodel

€ 4.680,00
€ 2.790,00

Tafel Propeller

Afmetingen
250 x 100 x 75 cm

Bovenblad
Xeramica 13mm, Beton

Poot
Gelakt metaal, Lino

Afhaalprijs, excl. stoelen en decoratie

8x Stoel Van Gogh - Joli - Toonzaalmodel

€ 5.355,00
€ 2.690,00

Stoelen Van Gogh

5x Stoel
3x Armstoel

Kleur
Leder Nutella

Z-Chair - Limited Edition - Joli

€ 575,00
€ 460,00

Z-Chair

Uit collectie, laatste stuks verkrijgbaar in kleur taupe.

Bekleding 
Textyleen taupe

Frame
Inox gelakt taupe

Geschikt voor indoor en outdoor.

Deze stoel is stapelbaar...

Cube 70 - Joli

€ 4.850,00

Cube 70

Stijlvol warm en verfrissend origineel. Decoratief en toch bijzonder praktisch. Voor de afwerking van het bovenblad is er keuze mogelijk tussen matilux, xeramica, hout of wood on glass. 

Armstoel Robloc - Joli - Toonzaalmodel

€ 575,00
€ 398,00

Armstoel Robloc

Afmetingen
52 x 59 x 85 cm

Zitting in zwart leder

Frame in aluminium

Stoel Wire - Joli

€ 431,00

Stoel Wire

De Wirecollectie is verkrijgbaar als armstoel, loungestoel,  barstoel, 2-zit, 3-zit, poef en lounger met of zonder zitkussen in leder of stof. Combineer dit samen met de Wire tafel en...

Stoel Gaudi - Joli

€ 556,00

Stoel Gaudi

De Gaudi stoel is verkrijgbaar als stoel (met of zonder wielen) of als armstoel (met of zonder wielen).

Keuze uit leder, torres (gerecycleerd leder) of stof.

Dit is de prijs ...

Metalen Joli meubelen van Belgische makelij

Het bekende Belgische merk Joli maakt al sinds 1996 metalen meubelen van hoge kwaliteit. Deze meubelen zijn zeer stevig en duurzaam en hebben dankzij de strakke lijnen en het oog voor detail een tijdloze klasse. Ze hebben een moderne en tegelijkertijd gezellige uitstraling. Een Joli tafel is geschikt voor zowel binnen als buiten. Daarom zijn Joli tafels zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen elk weertype. Met bijpassende Joli stoelen maakt u het plaatje compleet.

Het comfort van Joli tafels en stoelen

Meubelen van Joli ogen eenvoudig, maar schijn bedriegt. Een tafel van Joli is van top tot teen uitgedacht door de beste designers en elk meubel is het resultaat van handwerk. Kasten, stoelen en tafels: Joli garandeert dat alle meubelen in België integraal in elkaar gezet worden. Deze aanpak stelt Joli in staat om ook de mooiste meubels op maat te fabriceren. 

Voor al onze Joli meubels geldt dat comfort en uitstraling op de eerste plaats komen. De stoelen van Joli zijn er in maar liefst dertien collecties, met elk hun eigen materialen en vormen. Zo vindt u altijd een meubel naar uw smaak. En naast eettafels kunt u bij ons ook een Joli salontafel komen uitzoeken, ook voor buiten! Met de stijlvolle tuinmeubelen van Joli maakt u van uw tuin of terras een tweede living. Al onze Joli meubelen en prijzen vindt u hier in de webshop, of bij ons in de winkel.

Bekijk de Joli meubelen van Meubelen Jonckheere

In de toonzaal van Meubelen Jonckheere in Belsele vindt u een groot aantal Joli meubelen. Ook al onze Joli tuinmeubelen kunt u daar bekijken. Bent u specifiek op zoek naar een Joli outlet, houd dan onze webshop goed in de gaten. Regelmatig verkopen wij onze toonzaalmodellen met flinke kortingen. De toonzaalmodellen vindt u ook in onze winkel. Voor advies op maat en een Joli meubelen prijslijst helpen wij u graag verder.

U vindt onze winkel in Belsele, nabij Sint-Niklaas. Daar kunt u al onze Joli meubelen bekijken in onze toonzaal van maar liefst 14.000 m2. U kunt meteen een kopje koffie komen drinken in onze brasserie, terwijl er voor de kinderen volop speelgelegenheid is. Onze medewerkers staan voor u klaar met interieurtips en advies over de Joli meubelen prijs. Wij verwelkomen u graag!