MECAM NV

MECAM 

Mecam draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Door intensieve controles van de geleverde grondstoffen, de 100% tussen- en eindcontroles en een rode draad van continu verbeteren doorheen het bedrijf kan optimale kwaliteit gewaarborgd worden.

Dankzij jarenlange ervaring bereiken wij de ideale combinatie tussen enerzijds de internationaal voorgeschreven normen en anderzijds de verwachtingen van de klant.

Door in te zetten op innovatie, duurzaam ondernemen en een constante verbetering van het productieproces staan onze meubelen stuk voor stuk garant voor een zeer hoge kwaliteit en probleemloos, jarenlang zitcomfort.

Bij elk geleverd product wordt er naast een uitgebreide informatiebrochure ook een uniek kwaliteitslabel toegevoegd.

Alle testen aangaande stoffen, leders en schuim worden intern door ervaren en gekwalificeerd personeel uitgevoerd. Servicegevallen kunnen hierdoor preventief opgevangen worden. Naast de gewaarborgde kwaliteit kunnen de klanten steeds beschikken over de nodige service.

Mecam gaat zelfs een stap verder. Door het systematisch integreren van een milieuzorgsysteem biedt Mecam vergaande innovatie én excellent ondernemerschap!


Ontdek de collectie van Mecam bij meubelen Jonckheere.SORTEER OP


PRIJS


Canapé 'Bentley' - Toonzaalmodel

€ 1.960,00
€ 1.199,00

Canapé 'Bentley' - Toonzaalmodel

Bentley Canapé 2 zit fix heeft een licht landelijk karakter en zit zeer comfortabel.

Artikelnummer: 45
Stofcategorie: D, D50629 lichtgrijze stof
Zitcomfo...

Salon Venetie

€ 1.885,00


De open base in combinatie met de opklapbare hoofdsteunen maken van deze eigentijdse salon een topper. Kwaliteit en comfort made in Belgium.

Standaard 2 zit in leder vanaf € 1.885,-
Standaa...

Salon Nia - 3+2 zit - Leder

€ 3.990,00

Salon Nia is zeer comfortabel. Door zijn modulair systeem, zijn vele opstellingen mogelijk, zelfs met relax. Salon Nia is ook in stof verkrijgbaar.

De prijs die hier wordt opgegeven, geldt voor ...

Hoeksalon Ilo met relaxfunctie - Leder

€ 5.499,00

Modulair salon Ilo kan in verschillende combinaties verkegen worden, in zowel stof als leder. Relaxfuncties zijn ook mogelijk. Door zijn eigentijds design, past deze in een modern als in een klassie...