MEUBAR NV

MEUBAR 

Bij Meubelen Jonckheere vind je mooie, tijdloze eetkamers en slaapkamers van Meubar. Meubar is een producent van meubelen met een zeer correcte prijs/kwaliteits-verhouding. Hun slogan "Young budget furniture", kan u in onze toonzaal met eigen ogen bekijken.

Je kan de meubelen van Meubar terugvinden in de toonzaal van uw woonwinkel Jonckheere, op de afdeling "Eigentijds wonen" en "Slapen & opbergen". Meubar Cataloog 2018

SORTEER OP


PRIJS


Slaapkamer Aruba "Toonzaalmodel"

€ 2.524,00
€ 1.639,00

Slaapkamer "Aruba" TOONZAALMODEL !!!

1 x Bed 180 x 200 Cm

2 x Nachttafel

1 x  Kommode

1 x Spiegel

1 x Kleerkast 5D met Verlichting 

(Lattenbodem en Matras Niet inbegrepen)

...

Betaalbare meubels van Meubar

Het Belgische merk Meubar ontwerpt en fabriceert trendy en betaalbare meubelen. Niet voor niets is de slogan van dit merk “Young Budget Furniture”. Meubar meubelen zijn er voor de living, de eetkamer en de slaapkamer. Daarbij heeft Meubar ook erg mooie kinder- en babycollecties. Alle Meubar meubels hebben een frisse en moderne uitstraling en een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. 

De Meubar collectie van Meubelen Jonckheere

Bij Meubelen Jonckheere kunt u terecht voor een ruim aanbod aan Meubar meubelen. De verscheidende meubelen van Meubar NV zijn meestal beschikbaar in verschillende formaten. Van iedere tafel is er een grote, een kleine en een koffietafel variant. De staande kasten zijn er met of zonder glazen deuren en deze zijn ook als dressoir te verkrijgen. Kies het meubel dat helemaal bij uw smaak en interieur past en stem alles perfect op elkaar af. De karakteristieke lichte houttinten en strakke lijnen doen elke woning opleven, met tijdloze en modern-romantische meubels. De stoelen van riet, stof of lederlook maken het plaatje compleet. 

Ook voor uw slaapkamer vindt u een keur aan Meubar meubels bij Meubelen Jonckheere. In ons assortiment vindt u bedden, nachtkastjes en kledingkasten in de vertrouwde lichtvoetige stijl. Ook voor de kinderkamer zijn deze meubels erg geschikt. Een topper in het kinderbeddengamma is de Meubar hoogslaper Oslo. Deze hoogslaper bestaat uit een bed en een bureau en is nog verder uit te breiden met een logeerbed en lades. Handig voor u en een bijzondere aanwinst voor uw kind!

De babykamers van Meubar tot slot zijn schattig, veilig én betaalbaar. De wiegjes, commodes en andere meubelen kunt u allemaal in dezelfde reeks aanschaffen, om tot een rustig geheel te komen. 

Meubar meubelen online of in de winkel

In onze webshop vindt u al onze Meubar meubels met de bijbehorende prijs en gedetailleerde informatie over elk meubelstuk. Wilt u de collectie liever met eigen ogen zien, dan bent u van harte welkom in onze winkel in Belsele, nabij Sint-Niklaas. In onze toonzaal van maar liefst 14.000 m2 staan alle meubelen opgesteld. Wij staan u daar graag bij met advies op maat over het budgetvriendelijke meubelassortiment van Meubar. Wees welkom!