SORTEER OP


PRIJS


Stoel 'NANDO'

€ 507,00

Stoel Nando - Musterring


Bekleding
Mogelijk in stof of leder. Keuze uit strakke bekleding (slim), losse bekleding (loose) of losse bekleding met stikkingen (tapped).

Onderstel
Verschil...

Armstoel 'NANDO'

€ 513,00

Armstoel Nando - Musterring


Bekleding
Mogelijk in stof of leder. Keuze uit strakke bekleding (slim), losse bekleding (loose) of losse bekleding met stikkingen (tapped).

Onderstel
Versc...

Q media - Musterring

€ 2.482,00

De perfecte verpakking voor uw TV- en soundsysteem door middel van innovatieve Hifi- en mediameubels. Onzichtbaar hometheater-bioscoopgeluid want eindelijk is het afgelopen met de kabelwirwar rondom...

Musterring Vitrine

€ 1.655,00

Stijvolle vitrines bestelbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Standaard vitrine bestelbaar vanaf €1655

Musterring Kara Frame

€ 6.488,00
Mustering Is meer. Het innovatieve railsysteem van KARA-FRAME biedt u meer opbergruimte en meer variatie. Bestelbaar in een standaard opstelling vanaf € 6488.

Woonwand Musterring Kara Frame

€ 5.619,00
Wonen met een optimale orde. Bestelbaar in een standaard uitvoering vanaf € 5619.

Woonwand Kara

€ 4.419,00


Woonwand Kara Frame.

Bestelbaar in verschillende maten en kleuren.

Standaard wand bestelbaar vanaf € 4419

Tv wand Kara Frame

€ 5.215,00
Een compositie voor geluidsbe - levingen: “Perfect Sound Inside”! PSI – Perfect Sound Inside: Achter een akoestisch paneel bevinden zich vakken voor soundbar en subwoofer met akoestiek-versterkende...

Kara Frame

€ 2.419,00
Design dat voor accenten zorgt. Deze strakke kast van Musterring vindt zijn plaats in elk interieur. Een uitgebreide keuze aan afmetingen en kleuren . Bestelbaar op plint en poten. Hoogte 155,7 Bre...

Vitrine Musterring

€ 3.214,00

Design een waar genot met Musterring.

Deze Kara Frame kast is een harmonieuze samensmelting tussen bergruimte en vitrine. Bestelbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Hoogte 138

Br...

Dressoir Kara Frame

€ 2.497,00

Dressoir Kara Frame

Bestelbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Breedte 257,2

Draaizetel MR 9310

€ 698,00

MR 9310 Schommelstoel reloaded! Deze kubistische fauteuil MR 9310 wordt geadviseerd als ideale aanvulling op het bankstel MR 9300. En het heeft meer in zich dan alleen een fraai uiterlijk. Met zijn ...

Salon MR 9300

€ 1.798,00

MR 9300 Topcomfort op maat: Dit moderne bank- en schakelprogramma kan in een 10cm-raster tot een breedte van 4 meter worden geconfigureerd. De indrukwekkende verscheidenheid aan typen maakt heel ind...

Salon 'MR 4810' - Toonzaalmodel

€ 9.376,00
€ 5.690,00

Salon MR 4810

Opstelling
- 3-zit met 2 elektrische relaxen (254 x 74 x 110 cm)
- 2,5-zit (228 x 74 x 110 cm)

Bekleding
Leder cat. M Cesano Green

Poot
Metalen slede zwart

Afha...

Salon 'MR 9200'

€ 3.418,00

Volledige ontspanning zonder compromissen! Ons bank-schakelprogramma dat vrij van de wand en de vloer is, staat bol van de goede ideeën. Technische verfijningen, drie verschillende zithoogten, twee ...

Voel je thuis bij Musterring en Meubelen Jonckheere

Bij Meubelen Jonckheere ontdek je een groot aanbod zetels en woonkamers van het Duitse merk Musterring. De geur van de lederen salons of het strakke uitzicht van een Musterring keuken? Een bezoek aan Meubelen Jonckheere is meer dan alleen naar meubels kijken. Je ervaart in een huiselijke sfeer hoe de woonobjecten in een ruimte aanvoelen en werken. Samen met je gezin kun je een hele middag kuieren in onze winkel en bijvoorbeeld plaatsnemen in een Musterring hoeksalon met hoofdsteun. Musterring staat voor modern design, maar is meer dan dit. Landelijke eetkamers of een moderne zithoek als blikvanger? Het kan allemaal.

Met Musterring vier je de mooie momenten

Functionaliteit gaat bij Musterring hand in hand met design. Bij de salons zijn je rug en je nek bijvoorbeeld goed ondersteund. Gezellig met je huisgenoten in de zetel crashen of tijdens een aperitiefje bijpraten over de voorbije week? Dat zijn de waarden waar we voor staan. Samen met je familie aan een Musterring tafel eten of een verjaardagsfeest vieren, het zijn inderdaad momenten die altijd bij blijven.

Musterring is een op en top Duits merk. De richtlijnen en testen op kwaliteit zijn in dit land zeer streng, maar het de ontwerpen en het design doorstaan deze proeven steeds met glans. Een Musterring zetel of eetkamer is daardoor een investering voor het leven. Je krijgt bovendien vijf jaar garantie op alle producten.

Musterring meubels kiezen is meer dan een gewone aankoop

Bij Meubelen Jonckheere kun je Musterring salons, zetels of tafels in alle rust bekijken en de textuur van de meubels met je eigen handen voelen. Onze medewerkers staan je met plezier en met veel kennis van zaken te woord. Musterring stoelen of een eetkamer kiezen is meer dan zomaar een aankoop. Wij begeleiden je graag en met passie.

Meubelen Jonckheere is gelegen in Belsele, bij Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent. Wil je de vele indrukken uit de winkel even laten bezinken, dan kun je iets eten of drinken in de gezellige brasserie.