NEO-COCOON NV

NEO COCOON 

Neo Cocoon is een Belgisch merk dat meer dan 20 jaar geleden boven de doopvont werd gehouden door Raf Warlop, de stichter van het gelijknamige familiebedrijf. Ondertussen wordt het bedrijf verder uitgebouwd door de tweede generatie onder leiding van Christophe en Veronique. Dankzij een eigen ontwerpafdeling en een modern uitgerust meubelatelier worden mooie, tijdloze meubelen van hoogstaande kwaliteit vervaardigd tegen een betaalbare prijs.

Het team van Neo Cocoon kiest resoluut voor het maken van duurzame meubelen, die volledig door eigen vaklui worden vervaardigd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van authentieke materialen die met veel liefde voor het vak worden verwerkt tot een hoogst gepersonaliseerd designmeubel.

De collectie tafels en kasten van Neo Cocoon is zeer uitgebreid en wordt ieder jaar aangevuld met nieuwe elementen die een weergave zijn van de nieuwste trends in wonen. Op die manier wordt met de Neo Cocoon meubelen elk interieur omgevormd tot een nieuwe cocon, waar iedereen een persoonlijke invulling kan aan geven.

Bekijk een deel van de collectie op onze website of bij meubelen Jonckheere, in de toonzaal.SORTEER OP


PRIJS


Tafel Passe Partout

€ 1.280,00

Tafel Passe Partout

Deze tafel is verkrijgbaar als rechthoekige of vierkante tafel. Ook verlengbaar mogelijk. Kies uit een tafel in eik fineer met of zonder een bovenblad in glas of keramiek of ...

Kastenprogramma Adatto

€ 3.151,00

Kastenprogramma Adatto

Stel zelf uw eigen kast samen. Kies tussen matte lak, hoogglans, hout of een combinatie.

Deze kasten kunnen aangepast worden per 10 cm in hoogte en breedte. Bij de die...