PERFECTA

PERFECTA 

Perfecta is een Belgische buizenfabrikant die gespecialiseerd is in metaalmeubelen, meer bepaald keukentafels en keukenstoelen. Het bedrijf heeft de volledige integratie van alle productiefacetten in eigen beheer. Perfecta staat borg voor kwaliteit, korte leveringstijden, flexibiliteit en zeer scherpe prijzen. De tafels en stoelen van Perfecta zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zowel de buizen als de stoffen kan u naar believen combineren. De keukentafels bestaan ook in verschillende maten.

Ontdek Perfecta op onze afdeling "Trendy & budgetvriendelijk wonen", bij uw woonwinkel Jonckheere. SORTEER OP


PRIJS


Stoel Horta

€ 167,80
€ 134,50

Stoel Horta

Moderne, stevige stoel Horta die kan dienen als keukenstoel of voor aan de tafel in de eetkamer. Hij toont zeer elegant door de mooie afrondingen van de armleuning en rug.

Het on...

Meer informatie in voorraad

Stoel Pisa

€ 142,60
€ 114,00

Stoel Pisa

Moderne, stevige stoel Pisa die kan dienen als keukenstoel of voor aan de tafel in de eetkamer. Hij toont zeer elegant door het licht buigende ruggedeelte.

Het onderstel is gemaak...

Meer informatie in voorraad

Barstoel BarCloë

€ 169,00
€ 136,00

Barstoel BarCloë

Moderne, stevige barstoel BarCloë die kan dienen als barstoel aan een keukeneiland of bartafel. Hij toont zeer elegant door de mooie afrondingen van de rug.

Het onderstel is...

Meer informatie in voorraad

Stoel Cloë

€ 148,40
€ 119,00

Stoel Cloë

Moderne, stevige stoel Cloë die kan dienen als keukenstoel of voor aan de tafel in de eetkamer. Hij toont zeer elegant door de mooie afrondingen van de rug.

Het onderstel is gemaa...

Meer informatie in voorraad

Stoel Claudio

€ 127,40
€ 102,00

Stoel Claudio

Moderne, stevige stoel Claudio die kan dienen als keukenstoel of voor aan de tafel in de eetkamer. Hij toont zeer elegant door de mooie afrondingen van de rug.

Het onderstel is...

Meer informatie in voorraad

Tafel Veneto Ø120cm

€ 327,20
€ 262,00

Tafel Veneto

Moderne en speelse tafel 'Veneto' die kan dienen als keukentafel of eetkamertafel. Dit model heeft een moderne uitstraling door zijn schuin geplaatste poten.

Het onderstel is ge...

Meer informatie in voorraad

Tafel 'Verona' Chicago grijs/antraciet - 120x85cm

€ 241,00
€ 193,00

Eenvoudige, moderne eettafel 'Verona' met antraciet epoxy onderstel en blad in HPL, afgewerkt in kleur HP71 Chicago grijs.

Kan ook besteld worden met andere kleuren, afmetingen en hoogtes.
Kom...

Meer informatie in voorraad

Tafel Spinner Ø120cm

€ 308,00
€ 246,50

Tafel Spinner

Moderne tafel 'Spinner' die kan dienen als keukentafel of eetkamertafel. Dit model heeft een moderne uitstraling door zijn kruispoot.

Het onderstel is gemaakt uit epoxy, in don...

Meer informatie in voorraad

Barstoel 'BarClaudio' antraciet/zwart

€ 169,00
€ 135,50

Barstoel BarClaudio

Moderne, stevige barstoel BarClaudio die kan dienen als barstoel aan een keukeneiland of bartafel. Hij toont zeer elegant door de mooie afrondingen van de rug.

Het onders...

Tafel 'Verona' Chicago grijs/antraciet - 140x80cm

€ 250,40
€ 200,00

Tafel Verona

Moderne, eenvoudige tafel 'Verona' die kan dienen als keukentafel of eetkamertafel. Dit model heeft een moderne uitstraling door zijn strak design.

Het onderstel is gemaakt uit ...

Meer informatie in voorraad

Stoel 'Pisa' antraciet/crème

€ 113,95

Moderne stoel 'Pisa' die kan gebruikt worden in de keuken of eetkamer. Deze stoel heeft een onderstel met vier poten in antraciet epoxy afgewerkt. De bekleding is een crèmekleur met code C881 Sotega...

Meer informatie in voorraad

Stoel 'Sunny' antraciet

€ 86,80
€ 69,00

Stoel Sunny

Eigentijdse, stevige stoel Sunny die kan dienen als keukenstoel of voor aan de tafel in de eetkamer. Zeer gebruiksvriendelijk door het handvat bovenaan in de rugleuning.

Het onde...

Meer informatie in voorraad

Tafel 'Triple' in Halifax

€ 103,00

Leuk bijzettafeltje 'Triple', met Halifax blad, houtstructuur. Er zijn 18 verschillende kleuren voor onderstel mogelijk. Het tafelblad kan je kiezen uit 3 kleuren. Dit zorgt ervoor dat je 126 mogeli...

Stoel 'STR5'

€ 53,00

Deze stoel 'STR5' is een eenvoudige, klassieke keukenstoel met epoxy onderstel en een gestoffeerd zitkussen en rug.

Deze stoel heeft 17 mogelijkheden voor onderstel en 64 verschillende stoffen/k...

Tafel 'Queen' in Halifax

€ 241,00

Mooie keukentafel 'Queen' met Halifax blad.
Deze tafel bestaat ook met een HPL blad.

Halifax bladen zijn in hout melamine afgewerkt, je kan kiezen uit eik natuur, eik wit en en eik tobacco.

...

Iedereen is thuis in een huis met Perfecta keukenstoelen

Perfecta stoelen of keukentafels? Ze zijn mooi en steeds functioneel. Het op-en-top Belgisch bedrijf met hoofdzetel in Gavere heeft een groot portfolio keukenstoelen, stoelen voor vergaderzalen of barkrukken. Allemaal lokaal geproduceerd. Een snelle beschikbaarheid en levertermijn is dan ook een voorname troef van dit merk.

Metaal in opvallende of discrete kleuren

Kenmerkend is het gebruik van metaal voor de poten en de rug. Dit metaal is telkens mooi afgewerkt in een opvallende of discrete kleur. Welke Perfecta keukenstoelen je ook nodig hebt, je vindt er steeds een die helemaal 'Perfecta' is! Bovendien is er voor elk budget wel iets geschikt te vinden, zelfs al ben je op zoek naar vrij goedkope stoelen.

Een keuken is tegenwoordig een echte leefruimte. Je wil er na een werkdag gezellig kunnen tafelen en bijpraten, terwijl je van het avondmaal geniet. Een Perfecta keukentafel helpt je hierbij. Dankzij dit merk kun je je keuken mooi inrichten, maar ook je budget goed beheren. Bezoek zeker Meubelen Jonckheere en laat je inspireren door het veelzijdige aanbod. Het assortiment is ruim, er zijn verschillende stoffen en kleuren die met elkaar kunnen gecombineerd worden.

De barstoel geeft je interieur een boost

Wil je een trendy interieur, bekijk dan zeker de hoge tafels en opteer bijvoorbeeld voor een Perfecta barstoel. De kruk geeft je interieur een complete boost. Perfecta laat ook zakelijke klanten niet in de steek. Het merk heeft immers een groot aanbod bureaustoelen en vergadertafels. Voor de kantine vind je eveneens tafels en stoelen die een huiselijke sfeer hebben.

Je kan het grote aanbod ontdekken bij Meubelen Jonckheere in Belsele. De zaak is vlot bereikbaar via de E17. Maak van je bezoek meteen een daguitstap, want je kunt gezellig iets eten en drinken in de brasserie van dit warme familiebedrijf.