Revor

REVOR

Bij Revor geloven we dat een goede nachtrust tot een beter leven leidt. Een gezonde nachtrust zorgt er immers voor dat je je beter voelt tijdens de uitdagingen van de dag, en kunt genieten van de momenten die er toe doen. Een essentieel onderdeel dus naast de dagelijkse portie bewegen en gezond eten.

Revor is fabrikant van matrassen en boxsprings. Slaap is onze core business, niet enkel bedrijfsmatig maar ook voor ieder van ons persoonlijk. We maken één derde van ons leven al slapend door, om de andere twee derde goed door te komen. 

Ontdek Revor op onze afdeling "Slapen & opbergen" bij meubelen Jonckheere.REVOR_MATRASSEN
REVOR_1EUROBED
REVOR_BEBOX
REVOR_UK
REVOR_HOTELLINE

SORTEER OP


PRIJS


Lattenbodem Wimaflex

€ 185,00

Wimaflex

Lattenbodem met 42 latten, antraciet multigelaagd beukenhout.

Houders: zachte rubberen houders met antislip-zone.

Uitvoeringen: 1 Fix,  2 Hoofd & voeten manueel,  3 Eektrisch

...

Boxspring Signo Vlak

€ 1.650,00

Vlakke boxspring "Signo" van Revor

Box 28 Cm 180x200 Cm

Hoofdbord Signo 105 of 120 Hoog.

4 Sierpoten in chroom en 2 koppelpoten.

Ps: Prijs zonder matras (Naar keuze) 

 
 
...

Geniet van uw nachtrust met Revor bij Meubelen Jonckheere

Slapen in stijl doet u met de matrassen, boxsprings en lattenbodems van Revor. Dit merk staat al meer dan 40 jaar garant voor kwalitatieve, gezonde en trendy slaapmeubelen. Revor bedden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en er wordt veel gebruik gemaakt van handwerk. Daarbij hecht Revor Bedding speciale waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bekijk snel ons complete Revor aanbod in de webshop en stel uw eigen slaapbeleving samen. 

Revor matrassen zijn er in vier productcategorieën. De ‘Ventilatie’ matrassen zorgen voor een optimaal bedklimaat: niet te warm en niet te koud. Deze Revor matrassen bieden natuurlijk ook een optimale ondersteuning dankzij pocketveren en verschillende gel-lagen. De ‘Ergonomie’ matrassen zijn toegespitst op een maximale ondersteuning van de ruggengraat tijdens de nacht. De matrassen uit de ‘Ondersteuning’ serie hebben dankzij de speciale Senze-technologie drukverlagende eigenschappen. De ‘Comfort’ serie tot slot geeft u elke nacht het gevoel alsof u op wolkjes slaapt in uw Revor bed. Afhankelijk van uw lichaamsbouw en uw slaaphouding is er altijd wel een matras in één van deze categorieën dat perfect bij u past. 

Een complete slaapbeleving met de Revor boxspring

Bent u op zoek naar een compleet bed, dan is een Revor boxspring ongetwijfeld iets voor u. Met keuze uit maar liefst 24 Revor boxsprings vindt u er altijd één naar uw smaak. Een Revor boxspring komt met of zonder een comfortabel hoofdbord, waar u lekker tegenaan kunt zitten om in bed nog even te lezen of televisie te kijken. Ook kunt u kiezen voor een extra smal, extra laag of zelfs een design hoofdbord. De Revor boxspring kenmerkt zich door een trendy en hedendaagse uitstraling. Natuurlijk gaan de boxsprings vergezeld van de beste matrassen van Revor. 

Ergonomische lattenbodems van Revor Bedding

Wilt u volledig zelf uw bed samenstellen, kies dan ook uw favoriete lattenbodem van Revor. De lattenbodems zijn gemaakt van beukenhout en zijn zeer stevig om u de juiste ondersteuning te bieden. Afhankelijk van het soort lattenbodem kunt u kiezen voor manueel, elektrisch of niet-verstelbare lattenbodems van verschillende hoogtes. Ook hebben ze elk hun eigen hardheids- en comfortzones. 

Bent u benieuwd naar onze Revor prijzen, klik dan direct door naar de producten in onze webwinkel. Daar staan alle Revor prijzen duidelijk aangegeven. Ook in de winkel vindt u alle prijzen van onze Revor bedden en onze matrassen van Revor. Kom dus zeker eens langs in onze winkel in Belsele: onze medewerkers staan u graag bij met advies en antwoorden op al uw vragen.