SOFABED

SOFABED

Sofabed biedt u klassevolle zetelbedden aan die perfect dienst kunnen doen als salon. U kan naast de zetelbedden ook vaste banken kiezen om uw salon compleet te maken.

Een zetelbed van Sofabed kan ook perfect dienen als oplossing op de logeerkamer, studio of kot. Met Sofabed heeft u 2 in 1! Een comfortabele en moderne of klassieke salon, alsook een zalige oplossing om te slapen.

Een uitzonderlijk uitgebreide interieurcollectie
Vandaag kleedt Sofabed alle woon -en slaapkamers aan. Klanten hebben de keuze uit verschillende modellen om hun interieur in te richten in hun favoriete stijl. Je vindt deze interieurcollectie bij uw woonwinkel Jonckheere.

Befaamd Belgisch vakmanschap
De belangrijkste reden voor het immense succes van de Sofabed-collectie is zonder enige twijfel het Belgische vakmanschap dat Sofabed al die jaren aan de dag legt – en nog steeds! Alle salons en slaapbanken ademen een extreme focus op kwaliteit en comfort. Dat zie je in het design, dat merk je aan alle afwerkingsdetails. En dat altijd tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Eigen designteam
‘Wat we zelf doen, doen we beter.’ Dat heeft Sofabed goed begrepen. Wij houden dan ook elk detail van het productieproces zorgvuldig in eigen handen. Ons eigen inhouse designteam ontwerpt elke dag interieurstukken die onvoorwaardelijk tegemoet komen aan de meest strenge kwaliteitsnormen én de laatste interieurtrends. Modellen, materialen, stoffen en kleuren zijn volledig afgestemd op de wensen van onze klanten.

Gevestigde waarde op de internationale meubelmarkt
In de beginjaren had René Corthouts er enkel van kunnen dromen. Maar meer dan 65 jaar later is Sofabed een gevestigde waarde op de internationale meubelmarkt. Vanuit de strategisch interessante locatie in centraal Europa exporteert de meubelgigant wereldwijd. 

Ontdek Sofabed bij meubelen Jonckheere, uw woonwinkel in Belsele.
SORTEER OP


PRIJS


Zetelbed Dave in stof

€ 1.325,00

Zetelbed Dave van Sofabed in stof.

Dit zetelbed heeft een plooi-mechaniek met latten.
De zit- en rugkussens zijn bast gemaakt aan het mechanisme en moeten niet verwijderd worden bij het openen...

Hoeksalon Kanvas met bedfunctie

€ 2.385,00

De grote keuze aan stoffen, kunstleder & leder zowel in kleuren als kwaliteiten biedt in haar combinatiemogelijkheden de hoogste persoonlijke verwezenlijking. Slaapbank in hoekopstelling met lonchai...

Zetelbed Arco van Sofabed

€ 1.895,00

Comfort zetelbed Arco. Het zetelbed is geschikt voor intensief gebruik en komt uit het topgamma van deze belgische fabrikant.

Dit zetelbed is uitgerust met een zéér comfortabele pocketverenmatra...

Zetelbed Venda van Sofabed

€ 1.450,00

Day-Dream sofabed zetelbed. Dit zetelbed is geschikt voor intenstief gebruik. De luxueuse matras wordt ondersteund door een plooimechaniek met lattenbodem. Openen en weer sluiten van de bedbank gebe...

Zetelbed Fox van Sofabed

€ 1.499,00

Dit zetelbed klap je in 1-2-3 uit tot een bed. De zitkussens en rugkussens zijn vastgemaakt aan de mechaniek zodat ze niet verwijderd hoeven te worden bij het uitklappen. Het ligvlak bestaat aan de ...