TEMPUR

Slaap is essentieel voor uw gezondheid. Over de ganse wereld genieten TEMPUR gebruikers daarom van de best mogelijke nachtrust. En dit dankzij de unieke eigenschappen van het TEMPUR materiaal. Een Tempur matras vormt zich naar de contouren van het lichaam en biedt een perfecte balans tussen comfort en superieure ondersteuning. TEMPUR heeft een ganse waaier aan producten voor verschillende voorkeuren en behoeften, het gaat van matrassen, schotelbodems, ergonomische hoofdkussens en Tempur accessoires. TEMPUR heeft zeker de oplossing die bij u past. In onze meubelwinkel kan u heel veel tempur producten testen. We hebben in onze winkel ook een speciale cabine waar u in alle rust een Tempur matras kan uitproberen.


2018 Autumn Sale

SORTEER OP


PRIJS


Boxspring "One" By Tempur Elektrisch

€ 4.546,00
€ 3.409,00

ONE By TEMPUR

Life's To Short For Bed Sleep

Stel zelf je eigen boxspring samen in 4 stappen !!

Kom de nieuwe matrassen nu proberen in onze toonzaal !!

Prijs voor 160/180 x 200 Cm met...

Boxspring "One" By Tempur Vlak

€ 3.548,00

ONE By TEMPUR

Life's To Short For Bad Sleep

Stel zelf je eigen boxspring samen in 4 stappen !! 

Kom de nieuwste matrassen nu proberen in onze toonzaal !!

Prijs voor 160/180 x 200 Cm ...

Hoofdkussen Comfort Pillow Original

€ 99,00
€ 59,95

Een comfortabele aanvulling op de TEMPUR Original matras. Dit hoofdkussen biedt u geweldig comfort in iedere slaaphouding die u wenst.

De TEMPUR® microkussentjes in dit kussen zijn gemaakt van o...

Meer informatie in voorraad

Hoofdkussen Comfort Pillow Cloud

€ 99,00
€ 59,95

Een kussen met een traditionele vorm dat hetzelfde beschermende comfort biedt als onze TEMPUR® Cloud matrassen.
 

Garantie: 3 jaar

Meer informatie in voorraad

Millenium Pillow Queen Medium

€ 139,00
€ 99,95

Een ergonomisch kussen met een stevig gevoel, ontwikkeld voor rugslapers die ongemak in de nek willen verlichten. Dit is een medium.

Original Pillow Queen Large

€ 139,00
€ 89,95

Ontworpen voor stevigheid en een compromisloze ondersteuning van uw nek. Leverbaar in diverse maten, zodat u de maat kunt kiezen die het beste bij u past. Dit is de large.

Meer informatie in voorraad

Ombracio Pillow

€ 169,00
€ 98,00

De speciale vormgeving van het kussen helpt u uw ademhaling te optimaliseren, zelfs wanneer u op uw buik slaapt.

Meer informatie in voorraad

Original Pillow Queen Medium

€ 129,00
€ 89,95

Ontworpen voor stevigheid en een compromisloze ondersteuning van uw nek. Leverbaar in diverse maten, zodat u de maat kunt kiezen die het beste bij u past. Dit is een medium.

Meer informatie in voorraad

Symphony Pillow Medium

€ 139,00
€ 95,00

Een uniek kussen dat flexibel comfort en ondersteuning biedt voor rug- en zijslapers.

Meer informatie in voorraad

Sonata Pillow Medium

€ 149,00
€ 84,95

De gebogen vorm van dit kussen zorgt ervoor dat uw hoofd ondersteund wordt, wanneer u slaapt in de foetushouding met uw kin dicht bij uw borst. Het kussen zorgt voor continue ondersteuning van uw ho...

Symphony Pillow Large

€ 149,00
€ 95,00

Een uniek kussen dat flexibel comfort en ondersteuning biedt voor rug- en zijslapers.

Meer informatie in voorraad

Tempur "Premium Flex 4000"

€ 2.348,00

Premium Flex 4000 - viermotorig

Deze verstelbare bedbodem is aangedreven door vier motoren waardoor u de nek-, rug-, been- en voetzone onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. De bedbodem wordt...

Tempur "Premium Flex 2000"

€ 1.448,00

Premium Flex 2000 - tweemotorig

De bedbodem is uitgevoerd met twee motoren en hierdoor verstelbaar in de rug- en beenzone. De bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbediening. Te...

Tempur "Premium Flex 500"

€ 598,00

Premium Flex 500 bijzonderheden:

-De flexibele schotels bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de juiste ondersteuning krijgt.

-De schotels kunnen individueel worden ingesteld op s...

Tempur "Relax Bed" 160/180 x 200 Cm

€ 1.698,00

TEMPUR   "Relax Bed"

Stel zelf uw eigen bed samen. Onze bedkaders en hoofdborden zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Combineer het bedkader met één van onze stijlvolle potensets.

Slaap als een baby dankzij Tempur

Neem je nachtrust serieus met de hulp van het Deense merk Tempur. De matrassen van dit merk verwennen je lichaam en vormen zich naar jouw contouren. Bij Meubelen Jonckheere staan experts voor je klaar om samen je ideale Tempur bed, matras of boxspring te vinden in de gezellige showroom van 14.000 m². Beleving staat hier centraal, dus test erop los en strik je perfecte slaappartner aan de beste prijs!

Heerlijk wegzakken in je Tempur hoofdkussen

Het geheim van Tempur? Het jarenlange onderzoek en het gebruik van unieke, drukabsorberende materialen. Geen wonder dus dat de Tempur producten hoge punten scoren in dromenland. Dat verklaart ook meteen de prijzen: je krijgt hier absoluut waar voor je geld! De ergonomische en supercomfortabele hoofdkussens en accessoires maken het slaapplaatje compleet. 's Avonds zalig wegzakken in je Tempur hoofdkussen en betoverende bed: hemels! De meeste dromen zijn bedrog, maar met een Tempur matras komen al je dromen uit!

Tempur: matrassen die ideaal zijn voor mensen met nek- of rugklachten

Comfort is de sleutel bij Tempur. Dat neemt het merk heel serieus met hun gamma voor de perfecte nachtrust. Met vijf collecties heeft Tempur voor elke slaper wat wils. Zo spotten we het Original, Cloud, Sensation en Hybrid gamma. Elke collectie blinkt uit in een specifiek level van stevigheid of juiste zachtheid. Heb je rug of nekklachten, dan is er zeker een hoofdkussen of boxspring die je klachten verbetert. De Breeze collectie houdt dan weer je temperatuur op peil.

Meubelen Jonckheere garandeert de beste prijzen in de winkel in Belsele, tussen Gent en Antwerpen. Parkeer voor de deur en wandel binnen voor een totaalbeleving in familiale sfeer. Wil je even uitrusten van de vele indrukken, dan geniet je in de cafetaria van een drankje. Tot binnenkort!