Meubelwinkels Antwerpen

Stop uw zoektocht naar meubelwinkels in Antwerpen!

Want u hebt ze gevonden: de meubelzaak bij Antwerpen met het meest verrassende gamma van mooie en betaalbare meubelen in moderne, Scandinavische of vintage stijl. Meubelen Jonckheere is de beste keuze die er bestaat in Antwerpen voor uw interieur.

Deze meubelwinkel bij Antwerpen is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde. In onze 14.000 m2 grote toonzaal creëren we met zorgvuldig samengestelde combinaties van meubelen, verlichting en accessoires de sfeer die ook uw woon-, eet- en badkamer kunnen uitstralen. Kom gerust langs en kijk, meet en voel om zo de mogelijkheden voor uw interieur te ontdekken. Onze enthousiaste woonadviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze. 

Ontdek de meubelwinkel bij Antwerpen met fris en betaalbaar design

Bent u op zoek naar betaalbare design meubelen in Antwerpen? Rijd dan even de E17 op en neem de afslag Sint-Niklaas. Daar vindt u qua prijs-kwaliteit de beste design winkel van Antwerpen en omgeving. Bij Meubelen Jonckheere vindt u zeker uw zin in het uitgebreide gamma aan meubelen en accessoires van gevestigde waarden en verfrissende nieuwkomers. 

Meubelen Jonckheere heeft ook het mooiste aanbod aan kantoormeubelen van Antwerpen en omgeving. Voor uw studerende kinderen en voor uzelf als u thuiswerkt, vindt u bij ons ergonomische bureaus, comfortabele bureaustoelen en talloze handige opbergmogelijkheden. Het design kiest u zelf uit merken zoals Indera, Karat, Kare Design of Rivièra Maison. Strak of speels, modern, landelijk of robuust, uw bureau weerspiegelt uw stijl en uw werk. Met onze bureaumeubelprogramma’s ‘Shift’ en ‘Scroll’ ontdekt u welke combinatie het best bij u past.

Bezoek de webwinkel van Meubelen Jonckheere

Net over de grens van de provincie Antwerpen is meubelwinkel Jonckheere een verborgen pareltje. Onze interieurwinkel bij Antwerpen is open op zondag en andere feestdagen. We hebben een leuke speelhoek voor de kinderen en een gezellige brasserie om bij een koffie of een biertje al het moois dat u in onze winkel gezien heeft even te laten bezinken.

Maar u kunt natuurlijk ook bij ons shoppen via onze webwinkel. Want onze woonwinkel bij Antwerpen heeft zijn aanbod online gezet zodat u makkelijk vanuit uw zetel uw meubeltjes en accessoires uitkiest. Regelmatig komen er nieuwe artikelen bij. Wij volgen immers voor u de laatste interieurtrends op de voet. 

U kunt in onze webwinkel zelfs de promo’s van de maand ontdekken: honderden kwaliteitsvolle artikelen aan scherpe prijzen. Ga onze toonzaalmodellen snel ontdekken in onze webwinkel, want ze zijn zeker de moeite waard!