Meubelen Brussel

Ontdek een betaalbare meubelwinkel in Brussel

In elke meubelwinkel in Brussel komt u vintage meubelen tegen. Bij de meubelzaken in Brussel is er tegenwoordig namelijk erg veel vraag naar deze vintage stijl met zijn nostalgische knipoog naar de jaren ’50 en ’60. Maar waar vindt u in Brussel vintage meubelen aan een betaalbare prijs? Of betaalbare meubels tout court?

Designwinkels in Brussel zijn vaak erg duur, waardoor de inrichting van uw interieur in Brussel al snel hoog oploopt. Zeker voor vintage en design meubelen betaalt u in Brussel astronomische bedragen. Vintage en design hoeven echter niet duur te zijn. Dat bewijst Meubelen Jonckheere, de woonwinkel bij Brussel met betaalbare meubelen en accessoires in onder andere vintage stijl. Zo hebt u bij ons al een vintage salon voor 1.554 euro en een vintage stoel voor slechts 63 euro. Ontdek het zelf in onze webwinkel. Is vintage niet uw ding, dan hebben wij voor u nog heel veel andere stijlen in petto. U vindt zeker meubelen die passen bij uw smaak.


Bezoek Meubelen Jonckheere: de betaalbare interieurwinkel bij Brussel

Bij Meubelen Jonckheere vindt u heel veel verschillende stijlen onder één dak voor de aankleding van uw living, eetkamer, slaap- en kinderkamer. Voor ons is het belangrijk dat wij onze klanten altijd de beste kwaliteit aanbieden, tegen de scherpste prijzen. Of u nu een strakke design stoel van het Belgische merk Joli kiest of een rechttoe-rechtaan ladenkast voor in uw berging: prijs-kwaliteit zit u altijd goed in onze meubelwinkel bij Brussel.

Ook voor luxueuze, trendy of strakke accessoires kunt u in onze winkel terecht: zachte kussens en glamoureuze dekbedovertrekken, stijlvolle fotokaders en grappige afvalemmers: we hebben het allemaal in huis. Onze professionele medewerkers helpen u graag om leuke accessoires en de juiste sfeerverlichting uit te kiezen. Ze adviseren u trouwens ook als u op zoek bent naar een nieuw bed met een stevige lattenbodem en een goede matras. U kunt de matrassen in onze winkel uitgebreid testen zodat u, eenmaal thuis, zeker bent van een uitstekende nachtrust.


Kies uw meubelen in de webwinkel van Meubelen Jonckheere

Meubelen Jonckheere heeft niet alleen een mooie toonzaal van 14.000 m2 bij Sint-Niklaas (bereikbaar via de A12 en de N16), maar ook een uitgebreide en overzichtelijke webwinkel met duidelijke foto’s en informatie over elk artikel. Ga er op uw gemak al even rondneuzen voor u bij ons in de winkel langskomt of vul meteen uw winkelmandje met de meubels en accessoires die u mooi vindt voor uw interieur. Makkelijk en snel!