Matras NOX - Multispring

Multispring NOX
Doorsnee Multispring
Sana Hoes
Vanaf
2.075,00
Op bestelling in onze toonzaal.
Meer productinformatie
Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
Koop in vertrouwen en met prijsgarantie.
U kan dit artikel terugvinden in onze toonzaal op de afdeling Slapen & opbergen.
Merk:
Dikte in cm:
Lengte in cm:
Type:
Lig comfort:
Ligoppervlakte:
Anti allergie:

Matras Multispring - Nox

Een mens heeft een goede gezonde nachtrust nodig om zijn batterijen weer op te laden voor de inspanningen van de volgende dag.

Een pocketveren matras met een afdeklaag in Talalay natuurlatex van het merk Nox biedt verschillende voordelen:

Uitstekende ondersteuning: Pocketveren zijn individueel verpakt en bewegen onafhankelijk van elkaar. Dit zorgt voor optimale ondersteuning van het lichaam, waarbij elke veer afhankelijk van het gewicht de juiste druk kan uitoefenen. Dit is vooral belangrijk voor mensen met specifieke slaapbehoeften of problemen met de rug of gewrichten.

Drukverlichting: Talalay natuurlatex heeft van nature een hoge elasticiteit, waardoor het matras drukpunten kan verlichten. Dit is vooral belangrijk voor mensen die gevoelig zijn voor drukpunten, zoals zij- of buikslapers. Door het verminderen van drukpunten kan een pocketveren matras met Talalay natuurlatex een comfortabelere slaapervaring bieden.

Ademend vermogen: Natuurlatex en pocketveren staan bekend om hun goede ventilatie. Hierdoor kan warmte en vocht efficiënter worden afgevoerd, wat resulteert in een koeler en droger slaapklimaat. Dit is voordelig voor mensen die snel transpireren of die het warm hebben tijdens het slapen.

Duurzaamheid: Zowel Talalay natuurlatex als pocketveren zijn duurzame materialen die lang meegaan. Pocketveren behouden hun elasticiteit en veerkrachtigheid langer dan traditionele bonell- of pocketverenmatrassen. Natuurlatex heeft ook de eigenschap dat het zijn oorspronkelijke vorm behoudt en niet snel vervormt. Dit verlengt de levensduur van het matras, waardoor het een goede investering is op de lange termijn.

Allergievriendelijk: Talalay natuurlatex is van nature hypoallergeen en resistent tegen huisstofmijt en schimmels. Dit maakt het een geschikte keuze voor mensen met allergieën of astma. Het verminderen van de blootstelling aan allergenen kan leiden tot een betere slaapkwaliteit en een gezondere slaapomgeving.

Milieuvriendelijk: Het merk Nox staat bekend om zijn milieuvriendelijke productieprocessen en het gebruik van duurzame materialen. Het gebruik van natuurlatex en pocketveren draagt bij aan een vermindering van het gebruik van synthetische materialen en chemische stoffen. Dit maakt de pocketveren matras met Talalay natuurlatex van Nox een ecologisch verantwoorde keuze.

Kortom, een pocketveren matras met een afdeklaag in Talalay natuurlatex van het merk Nox biedt uitstekende ondersteuning, drukverlichting, goede ventilatie, duurzaamheid, allergievriendelijkheid en milieuvriendelijkheid. Het is een comfortabele en verantwoorde keuze voor een goede nachtrust.

Geharde pocketveren (500m²) met 7 zones en afgewerkt met Talalay Latex.

Hoogte van de matras (22 Cm) en leverbaar in Soft, Medium en Firm.

De hoes is doorstikt met 500 g/m² Lamswol (Fris in de zomer en aangenaam in de winter)

Blind genopte hoes , niet afneembaar en niet wasbaar.

De matras is ook te verkrijgen met afneembare en wasbare hoes op 60°C)

Verkrijgbaar in volgende afmetingen:

70 x 200 / 75 x 200 / 80 x 200 / 90 x 200

100 x 200 / 120 x 200

140 x 200 / 150 x 200 / 160 x 200 / 180 x 200

200 x 200

Alle afmetingen ook op 210 & 220 Cm lengte

Een mooi bed gevonden?   

… De volgende stap is het vinden van een lattenbodem. Wil je waar je altijd al van droomde, eindelijk rustig kunnen lezen of TV kijken in bed, dan is een verstelbare lattenbodem de oplossing.
Maar wat doe je met je oude matras ? Deze houden en op je nieuwe bed leggen, of het toch in één keer goed doen en een nieuwe aanschaffen. Zodat je er nog jarenlang plezier aan kan beleven.
Want wat heb je aan een nieuw bed met nieuwe lattenboden en een oude matras (en visa versa)?

Hard of zacht Matras !?

In tegenstelling tot wat vaak wordt verondersteld, is een hard matras niet beter tegen rugpijn en kunt u beter een matras nemen dat het gewicht goed verdeeld en geen overdruk creëert. Vroeger werd vaak gezegd dat een harde matras het beste was tegen rugklachten, maar deze veronderstelling is echt achterhaald.


De uitspraak "Leg een plank onder uw matras" kwam voort uit het doorhangen van de toen veel gebruikte spiraalbodems. Deze hadden de neiging in het midden van het bed door te hangen waardoor het zogenaamde hangmateffect ontstond. Een plank moest dat effect verminderen.


Uit Spaans slaaponderzoek blijkt dat patiënten met rugklachten minder pijn hadden op een wat zachter matras. Daarnaast ontbreekt ieder bewijs dat een hard matras beter zou zijn tegen rugklachten.


In België wordt aangenomen dat een hard matras het beste werkt tegen rugpijn. Ook veel matrassenverkopers denken dat een hard matras goed werkt tegen rugklachten, maar dat is dus niet zo. Met name klachten in de onderrug verergeren zelfs door een hard matras. Door een hard matras zal de holte in de onderrug niet worden ondersteunt, en blijft er spanning op deze plek waardoor de rug niet goed kan ontspannen met alle gevolgen van dien.


De meeste mensen slapen te hard waardoor de rug zich niet kan ontspannen. Mensen slapen liever niet op een matras dat zacht aanvoelt omdat aangenomen wordt dat deze minder goed ondersteund. Echter, een matras dat zacht en comfortabel aanvoelt, zal zich ook goed voegen naar de contouren van het lichaam en het gehele lichaam dragen in plaats van lokaal tegendruk uit te oefenen.


De doorbloeding bij een zacht matras wordt minder snel afgekneld dan bij een hard matras. Hierdoor slaapt men rustiger op een zacht matras. Op een hard matras wordt de doorbloeding veel sneller afgekneld waardoor men moet draaien. Hoe meer men draait, hoe meer verstoringen de slaper heeft gedurende de nacht.

Vanaf
1.395,00
Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
1.295,00
Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
995,00
Op bestelling in onze toonzaal.

Meer van dit merk


Vanaf
750,00
Op bestelling in onze toonzaal.

Nox Pakket a.jpg


€ 2799,00
2499,00
Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen