Matras Viscospring

Matras met pocketveren en natuurlatex
Multispring pocketveren matras
€ 1450,00
995,00
Toonzaalmodel opruiming. , OP = OP
Meer productinformatie
Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
Koop in vertrouwen en met prijsgarantie.
U kan dit artikel terugvinden in onze toonzaal op de afdeling Slapen & opbergen.
Merk:
Dikte in cm:
Lengte in cm:
Type:
Lig comfort:
Ligoppervlakte:
Anti allergie:

Matras Viscospring - Nox

Een goede nachtrust is onmisbaar. Het beïnvloedt immers je gezondheid. Matras Viscospring van Nox 7 zones geharde pocketveren. Doorstikte hoes met Visco elastisch schuim. Hoogte van de matras (22 Cm) en leverbaar in Soft, Medium en Firm.  Visco noemt men ook wel eens traagschuim, memory foam of Nasa schuim. Voordelen van dit materiaal zijn minder doorligpijnen, drukpunten of rugklachten. ideale combinatie met pocketveren. Bij deze matras voel je je lichaam één worden met de materialen. Een echte aanrader dus.

TOONZAALMODEL:  90 x 200 Cm 1x Medium / 1x Firm

Ps: prijs voor één matras !!


Hard of zacht Matras !?


In tegenstelling tot wat vaak wordt verondersteld, is een hard matras niet beter tegen rugpijn en kunt u beter een matras nemen dat het gewicht goed verdeeld en geen overdruk creëert. Vroeger werd vaak gezegd dat een harde matras het beste was tegen rugklachten, maar deze veronderstelling is echt achterhaald.


De uitspraak "Leg een plank onder uw matras" kwam voort uit het doorhangen van de toen veel gebruikte spiraalbodems. Deze hadden de neiging in het midden van het bed door te hangen waardoor het zogenaamde hangmateffect ontstond. Een plank moest dat effect verminderen.


Uit Spaans slaaponderzoek blijkt dat patiënten met rugklachten minder pijn hadden op een wat zachter matras. Daarnaast ontbreekt ieder bewijs dat een hard matras beter zou zijn tegen rugklachten.


In België wordt aangenomen dat een hard matras het beste werkt tegen rugpijn. Ook veel matrassenverkopers denken dat een hard matras goed werkt tegen rugklachten, maar dat is dus niet zo. Met name klachten in de onderrug verergeren zelfs door een hard matras. Door een hard matras zal de holte in de onderrug niet worden ondersteunt, en blijft er spanning op deze plek waardoor de rug niet goed kan ontspannen met alle gevolgen van dien.


De meeste mensen slapen te hard waardoor de rug zich niet kan ontspannen. Mensen slapen liever niet op een matras dat zacht aanvoelt omdat aangenomen wordt dat deze minder goed ondersteund. Echter, een matras dat zacht en comfortabel aanvoelt, zal zich ook goed voegen naar de contouren van het lichaam en het gehele lichaam dragen in plaats van lokaal tegendruk uit te oefenen.


De doorbloeding bij een zacht matras wordt minder snel afgekneld dan bij een hard matras. Hierdoor slaapt men rustiger op een zacht matras. Op een hard matras wordt de doorbloeding veel sneller afgekneld waardoor men moet draaien. Hoe meer men draait, hoe meer verstoringen de slaper heeft gedurende de nacht.Vanaf
1.395,00
Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
1.295,00
Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
995,00
Op bestelling in onze toonzaal.

Meer van dit merk


Vanaf
750,00
Op bestelling in onze toonzaal.

Nox Pakket a.jpg


€ 2799,00
2499,00
Op bestelling in onze toonzaal.Op bestelling in onze toonzaal.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen