Lattenbodem Swissflex - Uni 22 Bridge

Lattenbodem bridge uni 22 swissflex vlak
Lattenbodem bridge uni 22 swissflex detail onder
Lattenbodem Bridge uni 22 swissflex poot
Lattenbodem Bridge uni 22 swissflex golf
lattenbodem swissflex bridge uni 22 koppel
Vanaf
1.390,00
Op bestelling
Meer productinformatie
Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
Koop in vertrouwen en met prijsgarantie.
U kan dit artikel terugvinden in onze toonzaal op de afdeling Slapen & opbergen.
Breedte in cm :
Hoogte in cm :
Lengte in cm :
Type :
regelbaar :

Lattenbodem Swissflex - Uni 22 Bridge

Deze hightech lattenbodem combineert de nieuwe bridge technologie met de beproefde Swissflex golflatten over het hele ligvlak en biedt bovendien het maximum aan comfortniveaus, voor optimale lichaamsondersteuning en ultiem ligcomfort. De zwevende constructie ziet er bovendien bijzonder fraai uit.
Het Swissflex bridge systeem past zich perfect aan elke lighouding, ieder gewicht en alle lichaamsvormen aan. Gevoelig, maar tegelijkertijd effectief en steunt en ontlast het lichaam op een interactieve manier over het gehele ligoppervlak. Swissflex bridge bestaat uit een reeks veermodules voor een ongekende flexibiliteit. Lattenbodem en matras versmelten tot een functionele eenheid: waar druk ontstaat, ontlast het systeem; en waar nodig, ondersteunt het.
Dit interactieve samenspel zorgt op een geniale manier voor een uitstekend slaapcomfort: want de ondersteuning en ontlasting ontstaan vanzelf bij iedere beweging – dynamisch en automatisch, zonder ingrepen. De matrassen en lattenbodems van Swissflex zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen eindeloos gecombineerd worden. Swissflex lattenbodems en matrassen zijn handgemaakt in Zwitserland. Dit merk draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Hun knowhow en slaapkomfort technologie kent geen gelijken.

Kom vrijblijvend naar onze meubelwinkel te Belsele om matrassen uit te proberen en advies te vragen aan onze gespecialiseerde medewerkers. Onze grote slaapstudio vind je bij Meubelen Jonckheere te Sint-Niklaas tussen Gent en Antwerpen.

Prijs voor 80/90 x 200/210/220 Cm (Inbouw zonder poten)Vanaf
165,00
Op bestellingVanaf
325,00
Op bestelling

Meer van dit merk
Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen