Zetel Astuzia C068

Vanaf
1.140,00
Op bestelling in onze toonzaal
Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
Koop in vertrouwen en met prijsgarantie.
U kan dit artikel terugvinden in onze toonzaal op de afdeling Eigentijds wonen.

De zetel Astuzia C 068 met de meest intelligente kant van comfort

De salon Astuzia C068 is waar stijl en comfort elkaar ontmoeten. Door het intelligente ontwerp maximaliseert Astuzia uw comfort zonder in te boeten aan stijl. Met een pluche oogstrelend buitenkant en een comfortabel ondersteunend interieur brengt deze stijl ultra ontspanning in elke ruimte, zelfs voor kleine ruimtes, dankzij de optionele relaxfauteuilfuncties en het ruimtebesparende Zero-Wall-systeem.
Dankzij de optionele Cubicomfort™ Triple-Motion-technologie heeft elke zitplaats in de salon Astuzia drie onafhankelijke, elektrisch bediende bewegingsmechanismen, waardoor de persoon op elke zitplaats de positie van het zitkussen, de rugleuning, de voetsteun en de hoofdsteun kan aanpassen aan de meest comfortabele positie voor hem of haar. Cubicomfort™ Triple-Motion-technologie is een optie en niet standaard voorzien
Ingebouwde USB-poorten maken het gemakkelijk om uw mobiele apparaten op te laden en aan te sluiten. Het is de perfecte zetel om de ontspannings- en entertainmentruimte voor het hele gezin te creëren. USB - poorten zijn altijd in combinatie met het Cubicomfort™ Triple-Motion-technologie .
USB – poorten zijn alleen mogelijk aan de armleuningen. Dit Natuzzi model is bestelbaar in leder en stof als hoeksalon, zetel, relax, longchair …. In de bijlagen vindt u alle mogelijkheden.
Het merk Natuzzi Editions beschikt bovendien over een ruime keuze van tapijten , salontafels en accessoires om van uw huis een thuis te maken. Kom deze salon ontdekken in onze toonzaal.

Canape 3 zit 009 in stof 68 zonder opties

Meer van dit merk
Vanaf
760,00
Op bestelling in onze toonzaal

Vanaf
1.250,00
Op bestelling in onze toonzaal

Op bestelling in onze toonzaal

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen