Tv-kast Next Spectral

Vanaf
€ 3433,00
3261,35
Op bestelling in onze toonzaal
Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
Koop in vertrouwen en met prijsgarantie.
U kan dit artikel terugvinden in onze toonzaal op de afdeling Modern & design wonen.
Breedte in cm:
220
Diepte in cm:
48
Hoogte in cm:
32,4
Type kast:
kleuruitvoering:

Op maat zoals u het wil

Het Next programma is in lak en volledig als tv-meubel op maat te configureren. De Next modellijn is spannend, innovatief en niet geheel onbelangrijk: heel mooi dankzij de Smart Lack afwerking.

Deze kasten worden afgewerkt met Smart Lack, een lakafwerking van bijzonder hoge kwaliteit. Het bestaat uit verschillende lagen. De toplaag bestaat uit een soft-touch oppervlak met een Anti-Fingerprint beschermlaag. Smart Lack is krasbestendiger en lichtbestendiger dan conventionele lakken. Ook zijn deze kasten mogelijk in hout of een combinatie hiermee.

Voorzie uw meubel staand of hangend. U heeft keuze bij een staande kast uit verschillende onderstellen. Verder heeft u tal van andere keuzes en opties waarin u kan kiezen; stoffront, tv-paal, klapdeur, lade, kabeldoorvoer, led-verlichting, glazen bovenblad, ...

Met of zonder geluidsinstallatie

Met de Next modellijn van Spectral heeft u keuze om een geluidsinstalliatie toe te voegen dat perfect passend is in uw meubel. Veilig opgeborgen achter het akoestische stoffront; luid en duidelijk, maar toch onzichtbaar. Kom zeker eens langs in onze toonzaal om alles te ontdekken.

Opgegeven prijs is voor de hangende tv-kast Next (NX5506 + NX5101) incl. tv-paal en mat glazen bovenblad zonder verdere opties.

Meer van dit merk
Vanaf
€ 5669,00
5385,55
Op bestelling in onze toonzaal

Op bestelling in onze toonzaal

Vanaf
€ 2799,00
2659,05
Op bestelling in onze toonzaal

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen