Tv-kast Next Spectral

Tv-kast Next matte lak met hout Spectral
Tv-kast Next hangend met bovenkasten Spectral
Vanaf
5.669,00
Op bestelling in onze toonzaal.
Meer productinformatie
Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
Koop in vertrouwen en met prijsgarantie.
U kan dit artikel terugvinden in onze toonzaal op de afdeling Modern & design wonen.
Breedte in cm:
Hoogte in cm:
Diepte in cm:
Type kast:
Materiaalkeuze:
kleuruitvoering:

Op maat zoals u het wil

Het Next programma is in lak en volledig als tv-meubel op maat te configureren. De Next modellijn is spannend, innovatief en niet geheel onbelangrijk: heel mooi dankzij de Smart Lack afwerking.

Deze kasten worden afgewerkt met Smart Lack, een lakafwerking van bijzonder hoge kwaliteit. Het bestaat uit verschillende lagen. De toplaag bestaat uit een soft-touch oppervlak met een Anti-Fingerprint beschermlaag. Smart Lack is krasbestendiger en lichtbestendiger dan conventionele lakken. Ook zijn deze kasten mogelijk in hout of een combinatie hiermee.

Voorzie uw meubel staand of hangend. U heeft keuze bij een staande kast uit verschillende onderstellen. Verder heeft u tal van andere keuzes en opties waarin u kan kiezen; stoffront, tv-paal, klapdeur, lade, kabeldoorvoer, led-verlichting, glazen bovenblad, ...

Next in detail

- Next wordt in alle basiskleuren met Soft-Touch oppervlakken uitgerust. Het is glad en fluweelzacht. Het geheel ziet er geweldig uit.
- Details zijn belangrijk. Daarom wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige scharnieren en klep gasveren. De fronten laten zich op deze manier nog vele jaren zacht en geruisloos openen en sluiten.
- De stoffronten zijn ondoorzichtbaar maar laten geluid en bedieningssignaal gemakkelijk door. U heeft keuze uit 6 kleuren: Silver, Grey, Pebble, Carbon, Graphite en Black.
- Oppervlakken worden met precisie en een stootvaste laserkant afwerking geproduceerd. Ze hebben een natuurlijke touch, zijn mooi van design en robuust in gebruik. Gebruikmakend van de modernste productietechnologieën in de Spectral Smart Factory. Elementen en topplaat worden onzichtbaar aan elkaar verbonden.
- Aan de draaibare tv-beugel kunt u nagenoeg alle populaire tv's bevestigen. De kabels lopen uiteraard onzichtbaar door de buis. Zo kunt u zitten waar u wil en draait de tv gewoon mee om u optimaal te laten genieten van een film of serie.


Met of zonder geluidsinstallatie

Met de Next modellijn van Spectral heeft u keuze om een geluidsinstallatie toe te voegen dat perfect passend is in uw meubel. Veilig opgeborgen achter het akoestische stoffront; luid en duidelijk, maar toch onzichtbaar. Kom zeker eens langs in onze toonzaal om alles te ontdekken.

Opgegeven prijs is voor de hangende tv-kast Next (NX5104 + NX5506 + NX2004 + NX1806) incl. tv-paal en mat glazen bovenblad zonder verdere opties.

Meer van dit merk


Vanaf
2.630,00
Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
3.433,00
Op bestelling in onze toonzaal.Vanaf
2.799,00
Op bestelling in onze toonzaal.

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen