Salon Lawson

Hoeksalon Lawson stof Cartel Living
Zijkant Hoeksalon Lawson stof Cartel Living
Detail Hoeksalon Lawson stof Cartel Living
Vanaf
5.089,00
Op bestelling
Meer productinformatie
Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
Koop in vertrouwen en met prijsgarantie.
U kan dit artikel terugvinden in onze toonzaal op de afdeling Modern & design wonen.
Breedte in cm :
Hoogte in cm :
Diepte in cm :
regelbaar :
Categorie :
Materiaal :
Zithoogte :
zitdiepte :
Hoogte armleuning :

Salon Lawson

De Lawson is een salon met veel beschikbare elementen, waarbij u eindeloos kan puzzelen totdat u de juiste opstelling heeft gevonden.  U kunt kiezen voor een canapé of combineer verschillende elementen om een grote hoeksalon te creëren. Op deze zitbank kunt u heerlijk ‘neerploffen’ en even helemaal ontspannen. Maak uw keuze uit de vele verschillende stof en leer keuzes.

Bent u op zoek naar een stijlvol designmeubel in uw woonkamer? De eigenzinnige banken, fauteuils, tafels en eetkamerstoelen van Cartel Living zijn prachtig vanuit iedere hoek. De duurzame zitmeubelen van Cartel Living worden handgemaakt in Nederland en het comfort spat ervan af. Dit is design.
Bekijk de uitgebreide collectie van eigentijdse designmeubelen in vele soorten en maten. Alle modellen zijn leverbaar in de uitvoering die het beste past in uw interieur. Van klassiek of landelijk, tot strak en industrieel. 100% vakmanschap, 100% comfort.

Het model Lawson van Cartel Living kan je komen bekijken in onze meubelwinkel te Belsele. Meubelen Jonckheere vindt je tussen Gent en Antwerpen.

Afmetingen
Deze salon is mogelijk als canapé maar ook als hoeksalon. Combineer verschillende elementen om zo uw droomsalon samen te stellen.

Bekleding
Beschikbaar in vele kleuren leder en stof.

Dit is de prijs voor de hoeksalon Lawson (ligelement 100XL + 3-zit zonder armen + dormeuze) in stofcat. A zonder verdere opties.

Meer van dit merk


Op bestelling



Op bestelling



Op bestelling

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen