Wandkast Fokus Opstelling 52 Contur

Wandkast Fokus Opstelling 52 lak hout Contur Sudbrock
Prijs op aanvraag
Op bestelling
Meer productinformatie
Koop bij familiebedrijf Jonckheere waar gezelligheid en service centraal staan.
Koop in vertrouwen en met prijsgarantie.
U kan dit artikel terugvinden in onze toonzaal op de afdeling Modern & design wonen.
Breedte in cm :
Hoogte in cm :
Diepte in cm :
Type kast :
Materiaalkeuze :
kleuruitvoering :

Wandkast Fokus

Het Fokus-wandkastsysteem laat niets te wensen over: kleppen, deuren, laden en dergelijke kunnen hier vrij worden geconfigureerd. Alle beschikbare planken zijn verkrijgbaar in de kleuren en afmetingen van uw keuze. Door te spelen met oppervlakken en fronten ontstaan ​​elegante meubelen met een persoonlijk tintje.

Geef je leven een thuis.

Contur is een Duits designmerk met een eigen visie. Zij vinden dat je bij de inrichting van je huis geen compromissen moet sluiten. Duurzaam materiaal en waardevol vakmanschap zijn voor hun vanzelfsprekend. Geef uw leven een thuis met Contur inrichting.
Zij houden zich intensief bezig met uw persoonlijke wensen en behoeften om voor u de perfecte voorziening te ontwerpen. De designers van Contur plannen altijd volgens uw behoeften en integreren uw individuele wensen. Je huis is immers de plek waar je volledig jezelf kunt zijn. Deze individualiteit moet ook tot uiting komen in de keuze van uw meubels. Contur-inrichting creëert de feel-good plek die u verdient.

Bij Contur stellen ze hoge eisen aan het materiaal, want we genieten er elke dag van als we ernaar kijken, ruiken en voelen. Simpelweg, geniet ervan!
Materiaal en authenticiteit zijn een teken van bewuste inrichting. Massief houten meubelen van bijvoorbeeld eikenhout behouden bewust de kenmerken van de verwerking en kunnen zo hun natuurlijke houtstructuren laten stralen. Contur let op kwaliteit. Doe het ook!

Kom de collectie van Contur ontdekken in onze meubelwinkel te Belsele. Meubelen Jonckheere vindt je tussen Gent en Antwerpen.

Afmetingen (opstelling 52)
318,2 x 254,7 x 35/45 cm

Afwerking
Maak uw keuze uit de vele mogelijkheden: matte lak, hoogglans, hout, …

Kom langs in onze toonzaal om een prijsofferte te laten opmaken in de gewenste opstelling en afwerking. Wenst u toch al wat meer informatie: modern@meubelen-jonckheere.be

Meer van dit merk


Op bestelling



Op bestelling



Op bestelling

Winkelmandje
Klantenservice
Favorieten
Je hebt nog geen favoriete producten.
Mijn account
Welkom terug! Log hier in op jouw account.
*
*
OF
Maak een account aan en geniet van verschillende voordelen